Racja Gokan, ale musiałem dla Jeanksa coś nie coś wytłumaczyć, by się nie czepiał
W końcu to beta moda, więc mozna się było spodziewać, że jakieś niedopatrzenia będą.
Ale jankesowi nie można właśnie tłumaczyć lol bo on to rozumie na swój sposób co prowadzi do idiotycznych pytań i uwag ^^ ale te budynki mogłeś w sumie zablkowoać 1min roboty tylko w ust xd
No wiem, wiem Nadol. Zapomniałem o tym ^^
No właśnie Nadi, zapomnaiłem się oto spytać. Mógłbys mi pomóc przy moim modzie, chodzi o teksturki do map które sam robić będę. Z tym to sobie nie radze. Narazie popróbuje sam coś tam zdziałać, ale jakby mi się nie udało, mógłbym liczyć na twoje wsparcie?
Boże... jakie znowu przyłączanie jednostek z całej arei, po prostu wpisujesz po kolei identyfikatory jednostek i budynków które na twoją stronę przechodzą. Było o tym w mnóstwie tematów, więc tu już nie zawracaj głowy.
Po przerwie wracam do prac nad modem, do końca wakacji można się spodziewać bety 0.2; narazie pracuje nad menu, skończyłem też 4 misje, ale będę dopracowywał zarówno ją jak i poprzednie