WITAM
No więc ściągnąłem już sobie patcha i mam te potrzebne duperele. Mam historię, i pomysły na moda. SAILA znam ale muszę sobie go lekko odświeżyć. Zamiaruje stworzyć moda lecz potrzebuje do tego ludzi. Piszcie proszę tutaj. Głównie chodzi mi o pomoc w SAILU, grafice i w takich tam szczegółach.
NABÓR DO MODA
Wystarczy że poczytasz inne tematy tego typu. Wiele osób już pisało że zrobi moda itd że oni to nie reszta i na pewno go dokończą ale wystarczy zobaczyć ile jest modów ale ile już było pomysłów, tematów itd. Więc sam widzisz że raczej nikt Ci nie pomoże.
Masz dział Modding Archiwe, tutki na owsupport.com, oryginalne misje albo inne mody no i zawsze możesz tutaj zapytać. i jeśli na prawdę chcesz zrobić moda to to Ci wystarczy.
Masz dział Modding Archiwe, tutki na owsupport.com, oryginalne misje albo inne mody no i zawsze możesz tutaj zapytać. i jeśli na prawdę chcesz zrobić moda to to Ci wystarczy.
Jeśli nie znasz podstaw programowania to co najwyzej stworzyć to możez fabułę. Jestes my realistami, to nie owi, gdzie każdy kto chce daje 'ogoszenie do moda' a gówno z tego wychodzi.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --