Postanowiłem zrobić takowy gameplay z racji ze brak takiego na YouTube bo albo komuś się nie chce albo ma problemy z nagrywaniem. Żałuje tylko ze nie zabrałem się za to na początku urlopu pewnie w 14 dni bym skończył a tak Rosyjska kampania będzie dłużej wystawiana. I tak dla jasności ten gameplay nie miał być profesjonalny a jedynie ma pokazać system każdej misji i jak ta gra wygląda i potęgę Polskiej lokalizacji wiec jeżeli ktoś sadzi ze może zrobić dana misje lepiej to niech zrobi swój gameplay
To jest jedna z prostszych misji, bez problemu można wybić rusków co do nogi, wystarczy odpowiedni wyposażyć bazę w obronę a potem już tylko atakujemy swoją taktyką i naprawiamy uszkodzone budynki.
Wspominasz o kampanii a ja tu widzę tylko jedną misje.
Ja na wszelki wypadek gdyby YT z jakiegoś powodu skasowało mi konto to robię kopie zapasowa na dysku tych filmików tak na wszelki wypadek bo tez drugi raz raczej mi się nie będzie chciało.
Ja mam 3.5 tb wiec raczej miejsca mi nie zabraknie własnie konwertuje 15 misje i potem na youtuba jeżeli dobrze pójdzie to do rana się wgra. I może jutro skończę przymierze bo to niby 2 godziny roboty.
Normalnym na końcu całej kampanii amerykańskiej widać nawet :] a czemu na normalnym to proste ten gameplay ma tylko pokazać mechanikę gry a nie umiejętności zreszta nie ukrywam nie jestem profesjonalista i gram dla zabawy
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak