Toż pierwsza misja jest już przetłumaczona na polski xD Fakt, że kilka niedoróbek jest, ale kilka minut i będzie dobrze.Dziś będę miał już misje 01 i 01_cont w wersji ang i pol.
Toż pierwsza misja jest już przetłumaczona na polski xD Fakt, że kilka niedoróbek jest, ale kilka minut i będzie dobrze.Dziś będę miał już misje 01 i 01_cont w wersji ang i pol.
Kurde, ale jestem zaszczyconyNitek a écrit :Tak samo jak w teksturce co ostatnio mi pokazywałeś: Płasko jak u mnie, a trawa wszędzie wymaxowana. Namówcie Mańka, a będziecie mieli tekstury lepsze niż Altarowskie ^^
LOL. Sierp Ty się bawisz w jakiegoś lidera-boga... Ogólnie jest jeszcze kilka osób, które by dołączyły, gdybyś Ty nie "prowadził" tego projektu ;sSerpent a écrit :zobaczę czy się nadajesz.
Serpent a écrit :Tak bawię się i tobie nic do tego. Wiem jak działało PMT (chęci były ale nikomu się nie chciało robić).
Chce zobaczyć co Maniek potrafi, a ciebie wcale w tym teamie nie potrzebuje, proszę więc nie spamuj ot.
Fajnie by było jakbym miał dostęp do OWP. Fajnie by też było jakby mi nie wypieprzało błędu przy ładowaniu pierwszej misji.Serpent a écrit :Zrobisz teksturki do mapy z misji 3 i wtedy zobaczę czy się nadajesz.
Primo, złamałeś zasadę OpenSource.Serpent a écrit :Pierwsze i jedyne demko udostępnione ogółowi:
http://www.speedyshare.com/files/26260496/ACMP_0.01.rar
Changelog:
- Naprawa dwóch pierwszych map
- Poprawa kodu
- Kilka poprawek
Dział na OWS, tam masz dokumentacje.Maniek a écrit : Fajnie by było jakbym miał dostęp do OWP.
?Maniek a écrit :Fajnie by też było jakby mi nie wypieprzało błędu przy ładowaniu pierwszej misji.
Być może, ale jestem głupi i nie wiedziałem.Radzio a écrit :Primo, złamałeś zasadę OpenSource.
Nie rozumiem.Radzio a écrit :Secundo, kod jest do bani.
Tercio, chyba żartujesz, że to jest poprawione...
To co Maniek + brzydka estetyka kodu.Serpent a écrit :Nie rozumiem.Radzio a écrit :Secundo, kod jest do bani.
Tercio, chyba żartujesz, że to jest poprawione...