Mod ma małe zmiany od demka.
Zmiany:
1,2,5- zmiana mapy
Poprawiono trochę dialogi
Nowe postacie
Liczba misji 12
..
Mod nie jest jakiś pr0 ale może niektórym się spodoba ;]
Link : http://www.speedyshare.com/files/29918635/Mod.rar
Smucisz mniepomek hat geschrieben:To mnie boli w obecnych modach - nikt nie chce stworzyc wlasnej mapy... Moze byc slaba, nie od razu Rzym zbudowano, ale nikt nawet nie probujeMapy z kampani podejrzewam wszyscy znamy tu na pamiec
Czlowieku, jak ja Ci wypuszcze za jakis czas moda, to juz mnie do tego "gokety" nie porownasz... Dziekuje, dobranocGorki16 hat geschrieben:takiś cwany pomek to zrób mapę z teksturami, ale nie byle jakie, ale porządne, jak np. Serpa czy Gogety...
Gorki16 hat geschrieben:takiś cwany pomek to zrób mapę z teksturami, ale nie byle jakie, ale porządne, jak np. Serpa czy Gogety...
Gothuk narzeka, ze go spamuje :FSerpent hat geschrieben:Gorki16 hat geschrieben:takiś cwany pomek to zrób mapę z teksturami, ale nie byle jakie, ale porządne, jak np. Serpa czy Gogety...
Pomuś próbuje, zgadnij komu męczy dupę od 2 dni o te tekstury xD
Ojj da sięSerpent hat geschrieben:Smucisz mniepomek hat geschrieben:To mnie boli w obecnych modach - nikt nie chce stworzyc wlasnej mapy... Moze byc slaba, nie od razu Rzym zbudowano, ale nikt nawet nie probujeMapy z kampani podejrzewam wszyscy znamy tu na pamiec
![]()
Co do moda, to on chyba ma jedynie 2 misje, bo nie da się jej przejść xD