Do tego jak zamierzasz wyznaczyć teren bazy na środku? Ten sam problem jest z bazą razem z BT, gdy się skończy BT. Z platformami jest nieco łatwiej.
Lazar, jak ci nie pasuje, to sobie zaznacz odpowiednią opcję.
*Matrix* pisze:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Szanowny Pan Admin chyba dalej nie zdaje sobie sprawy, o co dokładnie chodzi. Nawet z obrazkiem.Antitheus pisze:Nie rozbierzesz połowy budynku. Jeśli znajduje się, chociażby jego część, na twoim terenie - możesz zrobić co z nim tylko chcesz; czyli zaatakować, przejąć lub też rozebrać. Koniec kropka - widzę idi***zm w grze zwiększył się o multum procent, skoro dochodzi do takich sytuacji, gdzie deb**e kłócą się o "połowę budynku".
Jeśli WIĘCEJ NIŻ POŁOWA BUDYNKU jest na jego terenie, to może rozebrać CAŁY BUDYNEK. Jeśli na jego terenie jest MNIEJ NIŻ POŁOWA BUDYNKU, to rozebrać żadnej jego części NIE MOŻE.FreedomFighter pisze: czy budynek znajdujacy sie zarowno na terenie mojej bazy, jak i wroga, ow nieprzyjaciel moze rozebrac?
*Matrix* pisze:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Polowa to polowa.
Polowa to polowa.
Polowa to polowa.
Plota chodzi, ze ten w czerwonym to ty..Bren pisze:Proszę kogoś z administracji o zapodanie mi warna, a Pomkowi bana na pół roku, bo trolluje. Aha, jeszcze uprzątnięcie tematu z offtopu.
Chcialbym zauwazyc, ze to co tu napisales nie zawsze jest prawdaBren pisze:Od 0,5 zaokrąglamy w górę, więc jeśli więcej niż połowa budynku jest na twoim terenie to tak, jakby cały był na twoim terenie, a jeśli jest mniej niż połowa, to tak, jakby był całkiem na terenie wroga/neutralnym.
a: chcę drzewo
b: no ale masz kamień
a: ale to drzewo
b: no ku**a kamień to jest!
a: ale ja chcę drzewo i będę miał drzewo...