Modyfikacja SGUI będzie rozbudowywały sproo aspektów nie pojawiajacych się w OW. OW2 nigdy nie pwostanie, więc KuRtt skup się a poprawianiu aktualnego stanu gry jeśli już bardzo chcesz coś robić z tym. A pomysły to jest właśnie to o czym chłopaki wspominali.
EDIT:
Ale mam pomysł np. co wy na to, aby postacie potrafił robić uniki ? Przykłądowo co jakiś czas gdy dostrają obrazenia zaczynają ich unikać poprzez np. oskakiwanie na boki bądź coś takiego skoro są w koncu wyszkoleni.
Последний раз редактировалось zoNE Вс фев 03, 2019 4:53 pm, всего редактировалось 2 раза.
Davaeth писал(а): ↑Вс фев 03, 2019 4:30 pm
Ale mam pomysł np. co wy na to, aby postacie potrafił robić uniki ? Przykłądowo co jakiś czas gdy dostrają obrazenia zaczynają ich unikać poprzez np. oskakiwanie na boki bądź coś takiego skoro są w koncu wyszkoleni.
Można by coś takiego zrobić ale niestety bez animacji lub z bardzo uproszczoną.
Creative писал(а): Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative писал(а):
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
Twoja opinia o tym że OW2 nigdy nie powstanie to nie fakt i przypominam że jak ktos niema nic do dodania to gify nic nie wnoszą do dyskusji a orginalna gra i mody maja swoje limity jak przez tyle lat nie daliście rady ożywić/spopularyzować tej gry to śmiem wątpić żeby teraz nagle wam się to udało.
KuRtt писал(а): ↑Вс фев 03, 2019 4:33 pm
jak przez tyle lat nie daliście rady ożywić/spopularyzować tej gry to śmiem wątpić żeby teraz nagle wam się to udało.
Tym bardziej OW2 tego nie uczyni.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Davaeth писал(а): ↑Вс фев 03, 2019 4:30 pm
Albo jednostki mogłyby poprostu czasem pudłować nie potrzeba by nowych animacji.
A co gracze mają do tego? Gra jest stara i po prostu niena tyle dobra aby ktoś w nią chciał grać.
OW2 nie powstanie NIGDY i to JEST fakt. Dlazego? Sam sobie odpwoiedziałeś, ponieważ gra jest na markę swiatową martwa. Developerom się to najzwyczajniej w świecie nie opłaca. A jeśli tego nie widzisz to pewnie nigdy nie siedziałeś w branży game dev ani niczym gdzie pieniądze były potrzebne i nie było ich x do wydania na cokolwiek.
Edit: Pudłowanie nie ma sensu bo niczego nie wnosi tak naprawdę. Gra wciąż jest sztywna, a jakd odasz nowe animace to coś ię ożywi, na ekranie będzie tow idac.
Последний раз редактировалось Davaeth Вс фев 03, 2019 4:42 pm, всего редактировалось 1 раз.
To, że developerzy nie chcą sprzedać tych praw? No nie wiem, ilosć kasy jaką za to by chcieli? Bo gra to jednak własność intelektualna i swoje kosztuje?
Co Ciebie w takim razie powstrzymuje orpócz limitów w Twojej głowie?
KuRtt писал(а): ↑Вс фев 03, 2019 4:42 pm
I co dokładnie powstrzymuje kogoś od kupienia praw autorskich i wyprodukowania gry poza limitami w twojej głowie?
No to pisz do Bohemii że chcesz kupić prawa do OW
Spoiler:
Creative писал(а): Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Creative писал(а):
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
A ktoś próbował, żeby potwierdzić, ze chcą ? No kurde, poza tym jakby ktoś chciał to wyczuliby pieniążki i oferta sprzedaży mijałaby się z celem w porównaniu do tego ile mogliby zarobić. W sensie, mogliby zarobić mniej patrzac na to ile musieliby wydać aby tę grę ożywić.
I co dokładnie powstrzymuje kogoś od kupienia praw autorskich i wyprodukowania gry poza limitami w twojej głowie?
1. Pieniądze
2. Nie chcą sprzedać praw
EDIT:
KuRtt писал(а): ↑Вс фев 03, 2019 4:44 pm
Skąd masz informacje że ktoś niechce sprzedać praw autorskich?
Wielokrotnie pisaliśmy do Bohemii Interactive maila w tej sprawie. Za każdym razem odpisywali że nie są chętni sprzedażą praw do marki.
//Nie pisz posta pod postem - zoNE
Последний раз редактировалось zoNE Вс фев 03, 2019 4:56 pm, всего редактировалось 2 раза.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Hello,
Thank you for your email and sorry for the delay.
We really appreciate your interest and support, but we´re still thinking about making a sequel and we won´t release any assets until we make the final decision.
I hope you understand and thank you for your patience.
Best regards,
Ota Vrťátko
Последний раз редактировалось Gelwe Вс фев 03, 2019 4:50 pm, всего редактировалось 2 раза.
Creative писал(а):
Po za tym kto by chciał kupić grę która jest martwą marką i jest pewne że nawet jak by powstało OW 2 , to nie sprzeda się nigdzie skoro już "1 część" nie uzyskała wysokiego rozgłosu. Za dużo pieniędzy trzeba by było poświęcić na marketing a nie jest pewne czy by to coś dało.
Absolute Dominion
Spoiler:
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.