witam wszystkich.mam problem z GameSpy Arcade gdy wchodze w GSA to wszystko jest ok ale jest potem jeden problem,na liscie gier po lewej stronie ekranu nie ma żadnej gry...oto screen
a jeżeli wchodze w Opcje programu i wchodze w zakładke Games to w Zakładkach My Games oraz More Games nie ma żadnych gier...i w tym problem ponieważ nie moge grać w OW a bardzo bym chciał...proszę o pomoc...acha i chcę odrazu powiedzieć że mam Windows XP Pro
nic nie daje...na końcu skanowania pisze "You are current up-to-date".... no to juz nie wiem robilem juz 3 reinstalki GSA i nic nie dają...pliss o pomoc
Ech.. durne zabugowane GSA.. Sprobuj wylaczyc wszelkie antywiry, firewalle itd. jakie masz zainstalowane. Jak to nie zadziala to sprobuj zrobic tak: Wywal Gamespy przez dodaj/usun, wywal katalog GSA z Program Files zeby usunac wszelkie profile data, zainstaluj jeszcze raz, zaloguj sie na konto.
YuriStriatov писал(а):0_o to nic nie da. GSA i tak szuka po folderach lepiej niz po rejestrze, reinstal ow tylko temu ze gsa go nie wykrylo to glupota...
No u mnie pod gsa powinno wykryc ok. 60 gier i ledwo 10 znalazlo