ramhell wrote:Nie chcę się sprzeczać ale czy nie lepszym sposobem były by pliki .rar niż instalator? Lub czy mogę prosić o pliki spakowane w ten sposób ?
Jutro rano będzie w postaci archiwum rar.
ramhell wrote:Nie chcę się sprzeczać ale czy nie lepszym sposobem były by pliki .rar niż instalator? Lub czy mogę prosić o pliki spakowane w ten sposób ?
Musimy wiedzieć♦ konkretnie co się dzieje że nie możesz zainstalować.pomek wrote:Stawiam wodke jak mi ktos powie (jak deb**owi) - JAK TO KU*WA ZAINSTALOWAĆ!?
Stucuk wrote:Dodany przez stucuk, 22 Sierpień 2011, 02:54
1.11.2 has been released. See Here for more information.
Nie, jest to ten sam mod tylko w postaci rozpakowanej.Serpent wrote:Napisane: N sie 21, 2011 11:41 am
http://www.speedyshare.com/files/299635 ... ersion.rar
Nie. Ale twoja krótka ocena nie mówi co zrobiłem źle, co należy poprawić więc takiego typu komentarze/oceny są bezsensu.sAtUrNo wrote:Tak jak napisałem mod mi się nie podobał , ale czy to znaczy ze muszę być od razu zbesztany?
Zainstaluj stabilną wersje patcha jeśli posiadasz jakąś testową.pomek wrote:nie odpala mi sie 6 misja .. wywala errora. need fix
*Matrix* wrote:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.