Dokładność postów
Dokładność postów
Piszę ten temat bo coś trzeba zrobić z postami, któe niby coś znaczą, ale musisz je ku**a przeczytać 50 razy, żeby zrozumięc treść. Ja rozumiem 2-3 orty, ale jak sie pisze non-stop z małej litery i non stop bez kropek to jak mam cokolwiek u cholery zrozumieć. I nie pie***lcie mi że admini i moderatorzy są od tego żeby takie posty poprawiać, bo tak to nawet w 4 ( NoSs'a nie liczę ) byśmy nontoper poprawiali posty Nadola czy innego talenta, któy nie potrafi skleić składnie paru zdań.. Jakieś propozycję? ( bo jeśli nie to niedlugo nam się tu zrobi forum w stylu "SiEMciA PoGLikAsH ?" ku**a mać )
Już tak nie obciążajmy narazie Yuriego. Fakt system ostrzeżeń by się przydał, ale póki co warto byłoby wyłapywać takie talenty i jakoś to tempić np. poprzez specjalne rangi. I nie chodzi mi o to, żeby łapać za słówka, orty czy ku**y. Po prostu albo piszesz NORMALNIE po POLSKU, albo nic nie piszesz i tyle.
Zrobić system ostrzeżeń i za każde takie posunięcie +1,pozbędzie się pare osób
"Kiedy patrze tak na ciebie jesteś fajna AI...dla mnie masz SAIL'a":DD
farmersi.pl

Create your own visitor map!
farmersi.pl

Pracuje na BalansPatchem więc nie ma dużo vzasu na pisanie postów
farmersi.pl

farmersi.pl

- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontakt:
Wiem że lubisz zenka to bys go troche ucieszyl bo zamiat kasowac posty i tematy to dalby najwyzej ostrzezenie(np.nazimowi za bluzgi jak go straszyl grzywna)i trza
farmersi.pl

farmersi.pl

moze i trudno mnie czasami zrozumiec(to wszystko z prędkości)ale nie pisze tak jak moja kuzynka opisów na gg w stylu
Jestem od zawsze na tak
System do 5 ostrzezen mysle ze bylby najlepszy.SiEMciA PoGLikAsH
Jestem od zawsze na tak
farmersi.pl

farmersi.pl