Misja 15 - Amarykanie
Misja 15 - Amarykanie
Mam problem z tą misją. Po pierwszym nie udanym ataku Powella na arabką bazę, następuje drugi, gdy żołnierze i pojazdy zjeżdżają z tego wzgórza, po prostu stoją i nic nie robią. Czekałem parę minut, ale dalej nic, obraz zatrzymał się na nich i nie chce się ruszyć.
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
Re: Misja 15 - Amarykanie
Miałem tak 2x podczas przechodzenia kampanii na mistrzu strategii. POlecam Ci zrestartować misję (zacząć ją od nowa) ew sprawdzić czy pliki OWP działają bo z pewnością w kodzie nie ładuje ci się dialog a w reszcie kodu jest opisane że gra nie może pójść dalej jeśli dialog nie zostanie wykonany.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
-
- Site Administrator
Dobra, chyba wiem, jak rozwiązać problem, ale potrzebuję screena, wtedy kiedy gra "stoi" na tym fakcie.
Ponoć, kiedy w kampanii zginie za dużo osób, jak oni zjeżdżają, to jest ich za mało i dlatego nic nie robią...
-
- Site Administrator
Dlatego potrzebuję konkretnego screena, wtedy pogadamy o fixie.
Ja też tak miałem jak zwędziłem 1 pojazd z bazy amerykańskiej 

- Moonstrider
- Soldier level 4
- Contactar:
U mnie błąd występował zawsze wtedy, kiedy po zbudowaniu w 14 misji pojazdu z podwójnym laserem w następnej misji żołnież próbujący do niego wsiąść ginął przy tym zabijany przez ruskich z przeprawy. Wtedy prawdopodobnie nie było odpowiedniej ilości ludzi w arei i SAIL się blokował, ale pewności nie mam bo do kodu nie zaglądałem ;P .
Seek your own truth. Always.
No też tak miałem , to wtedy było można bez problemu wziąć ten pojazd do siebie 

- Nitek
- Community Veteran
- Contactar:
U mnie po zbudowaniu w 14. misji podwójnego lasera na ciężkim podwoziu), człowiek który miał wejść do tego pojazdu się kręcił w kółko przed pojazdem, a jak wysyłałem człowieka aby ten pojazd sobie wziąć, to nagle człowiek Powell'a do niego wsiadał i jechał do bazy xD
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
U mnie raz było tak, że po dojściu do miejsca, gdzie miałem zbudować bazę "obronną", zabiłem jednego ludzika, który miał być w moim teamie(był jeszcze pod komendą Powella), wtedy cała gra się blokowała - mogłem spokojnie chodzić po bazie amerykanów, zabijać każdego, nikt nic nie atakował, ruscy nie grozili mi syberytówką ;D Oczywiście skrzynki się pojawiały nadal ;] laaajt ;d
@down
Mi to wcale nie przeszkadza nawet ;]
@down
Mi to wcale nie przeszkadza nawet ;]
Last edited by Xero Rozbójca on Mon Aug 24, 2009 5:56 pm, edited 1 time in total.
-
- Site Administrator
To ty fajnie przeszedłeś kampanię xD
BTW, jeśli nie dostanę żadnych dokładniejszych danych, ten bug się nie naprawi i mimo kolejnych patch'y wciąż będziecie na niego wpadać
BTW, jeśli nie dostanę żadnych dokładniejszych danych, ten bug się nie naprawi i mimo kolejnych patch'y wciąż będziecie na niego wpadać