Zaczynamy przemiany...
Moderador: Newswriters
-
- Site Administrator
Re: Zaczynamy przemiany...
Wiesz, co do tego moda, to nie takie proste.
Strona ruszy niebawem, ale nie mnie o tym decydować. Yurek ma w tym względzie monopol.
Strona ruszy niebawem, ale nie mnie o tym decydować. Yurek ma w tym względzie monopol.
- Nitek
- Community Veteran
- Contactar:
Master of SAIL
-
- Site Administrator
Hm? W sumie od tego tu jestem. Nie organizuję wam turniejów, to pomagam w pisaniu kodu do misji.
Co do modów: ten od GG, Skype'a i Tlena już jest, więc możecie pododawać swoje numery, chyba że irracjonalnie boicie się spamu xD
Co do modów: ten od GG, Skype'a i Tlena już jest, więc możecie pododawać swoje numery, chyba że irracjonalnie boicie się spamu xD
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
na to są bardzo cięte riposty. i po spamie. NAwet dobrze ze takie cos jest.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
bardzo fajnie Yureczku, ze jeszcze to wszystko ogarniasz:P, czekam na cb i mam nadzieje ze namieszam jeszcze troche w drabince wolnym czasie 
ps. hi ho all !

ps. hi ho all !
Mi nie pomagasz w pisaniu kodu do misji bo o nic się Ciebie ani was nie pytamHm? W sumie od tego tu jestem. Nie organizuję wam turniejów, to pomagam w pisaniu kodu do misji.

Co do systemu reputacji to poszukaj jesteś przecież adminem

- Backero
- Community Veteran
- Contactar:
Znalazl sie cwaniaczek 

-
- Site Administrator
1) Takiś cwany? Zobaczymy, jak będziesz potrzebowałAxoris wrote:Mi nie pomagasz w pisaniu kodu do misji bo o nic się Ciebie ani was nie pytam![]()
Co do systemu reputacji to poszukaj jesteś przecież adminem

2) Uwierz; jak znajdę, to zaczniesz od minus nieskończoności.. (szybciej sam jakiś napiszę, ale nie mam czasu na siedzenie teraz nad phpbb3)
Ad.11) Takiś cwany? Zobaczymy, jak będziesz potrzebowałPoza tym nie wymieniałem po nickach.
2) Uwierz; jak znajdę, to zaczniesz od minus nieskończoności.. (szybciej sam jakiś napiszę, ale nie mam czasu na siedzenie teraz nad phpbb3)
Uwierz nie będę potrzebował

Ad.2
Hhmm dobra tylko wstaw jakiś sensowny powód

-
- Site Administrator
2. - PMT
- już i tak sporo wstawiłem
- są przyjemniejsze rzeczy
- już i tak sporo wstawiłem
- są przyjemniejsze rzeczy

- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
Ale offtop walicie ^^
to oczywiste że człowiek nie ma czasu na ciągłe siedzenie i upgradowanie strony, a to co zrobił Radzio i tak zapewne przerasta w swej mierze to, co zrobiłby Axoris. Nie ma co gdybać.
to oczywiste że człowiek nie ma czasu na ciągłe siedzenie i upgradowanie strony, a to co zrobił Radzio i tak zapewne przerasta w swej mierze to, co zrobiłby Axoris. Nie ma co gdybać.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
No jasne, że przerasta
Przecież Radio to Master of Sail
Ale nie o tym mowa. Mowa o tym, że nie potrzebuje niczyjej pomocy. Dobra koniec offtopu. Zmiany wyszły na lepsze tylko przydałby się system reputacji. Black-men tęskni za minusami 

coś nowego w sprawie tego upgrade ? Np. kiedy strona będzie gotowa? :p
Toż to z góry przewidzieć można był - nigdy...

Zajebisty desing będzie
Dawno tu nie zaglądałem... ale wreszcie widać że coś się dzieje

Dawno tu nie zaglądałem... ale wreszcie widać że coś się dzieje

--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF