No i gitara. Właśnie o miśka chodziło Wyślę Ci na GG wieczorem 1 Misję sprawdzisz i ocenisz dialogi choć jak tak zacząłem je pisać to coś mi z nimi nie idzie ;/
Czuję, że jestem w matni
Nie pierwszy to już raz
I chyba nie ostatni...
no dobre dialogi napisać to masakra.Jak w wojsku nie byłeś to nie wiesz jak ze sobą gadają np szeregowy z sierżantem.jak mnie na gg nie bedzie to pewnie na niewidoku będę
Fajny mod, nie przeszedłem całego ale podoba mi sie klimat.Fakt że dialogi trzeba poprawić ale cenie sobie takie pomysły wśród modderów ow.
PS:OWR robie dalej bo już mam naprawiony komp :>
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
A co do tej obrony Bluekhera przed amerykanami i arabami, to te pojazdy pojawiają się w miejscach baz i nie atakują nic, sam musiałem podchodzić bazookerami xD
Przydałoby się to poprawić.
"Osoby, stawiające więcej niż trzy znaki interpunkcyjne obok siebie, mają problemy ze zdrowiem psychicznym."
No tam z tego co pamiętam to 2 ataki coś były z***ane ale to zostanie naprawione. A co dialogów 1 misja jest już poprawiona powiedzmy w 90% małe zmiany można jeszcze dodać. Są też Cele misji oraz poziomy trudności, które są bardzo zróżnicowane, więc ktoś kto chce na luzie przejść będzie miał co grać ale i ten co chce troszkę się napocić.
No i dla zaciekawienia Was pokarzę nowe menu
Czuję, że jestem w matni
Nie pierwszy to już raz
I chyba nie ostatni...
Leszcz napísal:A właśnie tu jest zagadka Jego matka była Niemką, Ojciec Rosjaninem i trochę mu zostało z matki, znaczy te menu
Menu z matki xd
Jak mod poprawiłeś już to co miałeś poprawić?
Jak tak to wyślij mi na pw moda na testy
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Grałem w tego moda ogólnie spoko tylko jest problem.
Jak włączam 4 misje to są znaki zapytania ??? i potem jak sie załaduje to jest błąd a tu kolega napisał:
Przeszedłem do 9. misji i nie wiem co mam robić xD Nie mam żadnego inżyniera, a do rozwalenia są bazy przymierza, ameryki i arabów i posiadam 12 ludzi(lol)...