Bijemy rekord
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
Re: Bijemy rekord
Tylko te statystyki są robione za pomocą próby czy przebadałeś wszystkich uzytkowników na liście forum? ^^
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- RoysoN
- Soldier level 4
- Contactar:
Wejdź na dział "Użytkownicy" i sortuj wg postów. Tam gdzie są same zera i jedynki zobacz datę rejestracji. Niektórzy są tu od 2007 i jakoś aktywności nie widać;)
W sumie ok - lepiej zaokrąglić statystykę do 20%, bo na pewno niektórzy z nich dopiero zaczęli swoją przygodę z Forum OW.
W sumie ok - lepiej zaokrąglić statystykę do 20%, bo na pewno niektórzy z nich dopiero zaczęli swoją przygodę z Forum OW.
Lecimy z tematem!
- Wasilij
- Soldier level 0
- Contactar:
Witam wszystkich.
Postaram się być na mini-ewencie
PS:Jak OW dotrze z allegro to zacznę z wami grać przez internet
Postaram się być na mini-ewencie

PS:Jak OW dotrze z allegro to zacznę z wami grać przez internet

- FreedomFighter
- Soldier level 3
ararara no kurde tak bardzo chcialem byc no ale nie dam rady prawdopodnie mlodsza siostra bedzie chciala posiedziec na naszej klasie i nie dopusci mnie do kompa ale postaram sie byc nastepnym razem chyba ze pobijecie teraz rekord aczkolwiek nie wierze w to gdyz cos malo osob sie ostatnio loguje i nie bedzie nastepnej takiej akcji
ps rozumiecie cos z tego bo ja sie gubie co z tego ze nie popelnilem bledow ortograficznych tak mi sie przynajmniej zdaje jak i tak ciezko sie czyta powiem tak bez interpunkcji jakichkolwiek znakow jest bieda
Co do interpunkcji: chodziło o wypowiedzi na IRCu.
Prezesie o pomaranczowym koloru czcionki, a co to niby jest za roznica czy tu, czy tam?
Tam pisze się szybko. Pomija się polskie znaki diakrytyczne, dużą literę na początku zdania, większość przecinków (aczkolwiek sam stawiam ich tyle, żeby treść była zrozumiała).
ps rozumiecie cos z tego bo ja sie gubie co z tego ze nie popelnilem bledow ortograficznych tak mi sie przynajmniej zdaje jak i tak ciezko sie czyta powiem tak bez interpunkcji jakichkolwiek znakow jest bieda
Co do interpunkcji: chodziło o wypowiedzi na IRCu.
Prezesie o pomaranczowym koloru czcionki, a co to niby jest za roznica czy tu, czy tam?
Tam pisze się szybko. Pomija się polskie znaki diakrytyczne, dużą literę na początku zdania, większość przecinków (aczkolwiek sam stawiam ich tyle, żeby treść była zrozumiała).
Last edited by FreedomFighter on Wed Dec 08, 2010 7:02 pm, edited 1 time in total.

Na razie nie głosuję, bo nie jestem pewny, czy będę mógł być, czy nie.
Ale w terminie bliższym Soboty zagłosuję na którąś z odpowiedzi
Ale w terminie bliższym Soboty zagłosuję na którąś z odpowiedzi

- Nitek
- Community Veteran
- Contactar:
Z tego co zauważyłem, to nie trzeba być zalogowanym, aby być liczonym do osób online. Równie dobrze można pospamować po znajomych czy afkować przez cały dzień z włączonym OW.netem, aczkolwiek mija to się z celem. Akcja ta nie ma na celu bezsensownego podbicia licznika, ale pokazać, że nadal jesteśmy zajebiści :> Zbierać ludzi z klanów, niech się zarejestrują i przy okazji coś sensownego naskrobią. Przyniesie to tylko korzyści 

- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
no to macie lekko ponad 2 dni aby zmusić swoich klanowiczy do rejestracji na jedynym i słusznym servisie OW. A jak nie to się już Anti tym zajmie xD
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- FreedomFighter
- Soldier level 3
jak dla mnie ta cala akcja jest sztuczna co z tego ze w jednym momencie pewnego dnia wejdzie kilkadziesiat osob skoro normalnie odwiedza ja kilkanascie dziennie jesli chcecie miec rekord to zrobcie jak to nitek napisal i po problemie a uzytkownikowi powyzej chcialem powiedziec ze nikt nikogo pewnie nie bedzie do niczego zmuszal wiec jestem ciekawy co zrobisz w koncu powiedziales ze sie tym zajmiesz
ps ciekawe co by sie stalo gdybym nie stawial spacji w ogole albo przecinki w zlych miejscach
ps ciekawe co by sie stalo gdybym nie stawial spacji w ogole albo przecinki w zlych miejscach

-
- Site Administrator
Zgadzam się z FF w tej kwestii, ale wpaść zawsze można. Niech się Andrzej cieszy ^^
- Serpent
- Soldier level 10
- Contactar:
Robienie na forum najazd spamerów nie związanych nijak z OW mija się z celem.
Bo i tak z roku na rok jest nas coraz mniej.
Bo i tak z roku na rok jest nas coraz mniej.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
Nie, ta akcja jest zajebistą inicjatywą gracz!
To oczywiste że jest sztuczna bo data jest arbitralnie ustawiona i inicjatywa wyszła od jednej osoby. Ale to chyba oczywiste, że ma pewien wymiar symboliczny - i o to tu właśnie chodzi. Jeśli jakiś de**l nie potrafi odczytać przesłania skromnej inicjatywy i spamuje na prawo i lewo, że to tylko głupie nabicie licznika etc to niech w ogóle nie odzywa się w tym temacie bo robi sobie tylko wstydu.
Btw. Fajter, od teraz twoje idiotyczne posty o pisaniu z dużej litery i wstawianiu przecinków oraz banowaniu za to podchodzą pod trolling i karane są warnem. Lub banem - w zależności od naszego humoru. Jeśli jesteś tak ograniczony że nie wiesz o co chodziło w tamtym temacie a mianowicie o RAŻĄCE błędy ortograficzne typu "som", "zrup" "zalurz", to naprawdę zamilknij. Jak dla mnie już dawno powinieneś utracić prawo do pisania na tym forum a twoje spammerskie konta powinny być banowane jedne pod drugim. Tyle.
Jeśli chcesz coś dodać to lepiej nie offtopuj, gdyż przy twoich postach myszka nachodzi mi sama na "dodaj ostrzeżenie".
To oczywiste że jest sztuczna bo data jest arbitralnie ustawiona i inicjatywa wyszła od jednej osoby. Ale to chyba oczywiste, że ma pewien wymiar symboliczny - i o to tu właśnie chodzi. Jeśli jakiś de**l nie potrafi odczytać przesłania skromnej inicjatywy i spamuje na prawo i lewo, że to tylko głupie nabicie licznika etc to niech w ogóle nie odzywa się w tym temacie bo robi sobie tylko wstydu.
Btw. Fajter, od teraz twoje idiotyczne posty o pisaniu z dużej litery i wstawianiu przecinków oraz banowaniu za to podchodzą pod trolling i karane są warnem. Lub banem - w zależności od naszego humoru. Jeśli jesteś tak ograniczony że nie wiesz o co chodziło w tamtym temacie a mianowicie o RAŻĄCE błędy ortograficzne typu "som", "zrup" "zalurz", to naprawdę zamilknij. Jak dla mnie już dawno powinieneś utracić prawo do pisania na tym forum a twoje spammerskie konta powinny być banowane jedne pod drugim. Tyle.
Jeśli chcesz coś dodać to lepiej nie offtopuj, gdyż przy twoich postach myszka nachodzi mi sama na "dodaj ostrzeżenie".
- FreedomFighter
- Soldier level 3
Jest szansa, ze dam rade uczestniczyc w tej sztucznej akcji, siostra chyba nie bedzie siedziec na naszej klasie, nawet nie wiecie, jak niezmiernie sie ciesze.
Btw. Antitheusie chce ci cos powiedziec:
1) domyslam sie, ze w twoim poscie chodzilo o mnie, czyz nie? Jesli tak, to moj drogi chlopcze nie jestem Fajter, tylko FreedomFighter, moze byc Fighter, ewentualnie FF, ale nie zycze sobie Fajtera, w przeciwnym wypdaku uznam to za trolling i mozesz dostac warna...
2) lubie czytac twoje posty, dlatego mile widziany jest twoj komentarz
3) wydaje mi sie, ze jestes zbyt nerwowy, a zlosc pieknosci szkodzi, chyba ze w twoim przypadku nie ma juz czemu szkodzic...
4) bledow ortograficznych nie robisz albo popelniasz je bardzo rzadko, ale jesli chodzi o twoja interpunkcje, to wole sie na ten temat nie wypowiadac, szkoda slow...
5) dlaczego jestes tak wrogo nastawiony do mojej skromnej osoby, swieta ida, mamy adwent... kochajmy sie...
Btw. Antitheusie chce ci cos powiedziec:
1) domyslam sie, ze w twoim poscie chodzilo o mnie, czyz nie? Jesli tak, to moj drogi chlopcze nie jestem Fajter, tylko FreedomFighter, moze byc Fighter, ewentualnie FF, ale nie zycze sobie Fajtera, w przeciwnym wypdaku uznam to za trolling i mozesz dostac warna...
2) lubie czytac twoje posty, dlatego mile widziany jest twoj komentarz
3) wydaje mi sie, ze jestes zbyt nerwowy, a zlosc pieknosci szkodzi, chyba ze w twoim przypadku nie ma juz czemu szkodzic...
4) bledow ortograficznych nie robisz albo popelniasz je bardzo rzadko, ale jesli chodzi o twoja interpunkcje, to wole sie na ten temat nie wypowiadac, szkoda slow...
5) dlaczego jestes tak wrogo nastawiony do mojej skromnej osoby, swieta ida, mamy adwent... kochajmy sie...

- Maniek
- Community Veteran
- Contactar:
Ta akcja przypomina mi trochę bicie rekordów aktywności na GSA. Postaram się być
. O co chodzi z tym Andrzejem, bo ja teraz nie w tematach.
A ty myślisz, że jak Anti ma na imię?
Łukaszek
Właśnie wątpliwe by miał Andrzejek.

A ty myślisz, że jak Anti ma na imię?
Łukaszek

Właśnie wątpliwe by miał Andrzejek.
Last edited by Maniek on Fri Dec 10, 2010 6:17 pm, edited 1 time in total.
- RoysoN
- Soldier level 4
- Contactar:
Na 99,9% będę. Nie daję tego 0,1% bo zakładam, że zawsze może mnie przejechać TIR w drodze do nocnego.
W sobotę postaram się być cały dzień na kompie, bo mam w planach wyzdrowienie. Tzn nie jestem chory, ale już mnie zaczyna katar i kichanie zbierać. Lepiej zapobiegać niż leczyć.
Co do FF, nie radzę zadzierać z adminem^^ (na forum serwera San Andreas zostałem zbanowany, pomijając fakt, że za zbluzganie admina, ale to już były bluzgi w wersji hardcore
)
// U nas i tak możesz dostać bana za nic. Nie trzeba się specjalnie wysilać. - Gothuk
Gothuk, you've got Antitheus' seal of approval
W sobotę postaram się być cały dzień na kompie, bo mam w planach wyzdrowienie. Tzn nie jestem chory, ale już mnie zaczyna katar i kichanie zbierać. Lepiej zapobiegać niż leczyć.
Co do FF, nie radzę zadzierać z adminem^^ (na forum serwera San Andreas zostałem zbanowany, pomijając fakt, że za zbluzganie admina, ale to już były bluzgi w wersji hardcore

// U nas i tak możesz dostać bana za nic. Nie trzeba się specjalnie wysilać. - Gothuk
Gothuk, you've got Antitheus' seal of approval
Lecimy z tematem!
- Serpent
- Soldier level 10
- Contactar:
Dobra to już dziś za 2h ^^
Mówie że będę chyba że nie będzie mnie ;x
Mówie że będę chyba że nie będzie mnie ;x
Epickie teksty: