Generals Mod v.0.2.0 by Nitek

Opisy i linki do modów tworzonych przez scenę, jak i również opinie na ich temat.
Nitek
Community Veteran
Community Veteran
Contactar:

Re: Nitek's Mod v.0.2.0

Mensaje por Nitek »

Może w przyszłości znajdę motywację. Nie powiedziałem ostatniego słowa, ale powiem jedno: EOT. :disco:
Gothuk
Site Administrator
Site Administrator
Poland
Contactar:

Re: Nitek's Mod v.0.2.0

Mensaje por Gothuk »

W takim razie zamkne temat.
Nitek jak znajdziesz motywacje i zrobisz kolejna wersje kiedys, to napiszesz do mnie lub innego moda/admina by odblokowac.
Nitek
Community Veteran
Community Veteran
Contactar:

Re: Generals Mod v.0.2.0 by Nitek

Mensaje por Nitek »

Wznowiłem pracę nad modem. Aktualnie został mi tylko SAIL do 2. misji. Planuję wydać kolejne demo zawierające 3 misji, a następne co zobaczycie (jeżeli zobaczycie xD) to pełna wersja moda.

Tutaj możecie zobaczyć jak wygląda teren w misji 2.:
http://i48.tinypic.com/2m44t2s.jpg
sAtUrNo
Soldier level 4
Soldier level 4
Poland

Mensaje por sAtUrNo »

Nitek escribió:Wznowiłem pracę nad modem. Aktualnie został mi tylko SAIL do 2. misji. Planuję wydać kolejne demo zawierające 3 misji, a następne co zobaczycie (jeżeli zobaczycie xD) to pełna wersja moda.

Tutaj możecie zobaczyć jak wygląda teren w misji 2.:
http://i48.tinypic.com/2m44t2s.jpg
No nieźle , nieźle :D

--------------

I jak tam ? Co z modem?

// Naucz się używać opcji Edytuj - zoNE
pomek
Soldier level 7
Soldier level 7
Poland

Mensaje por pomek »

Slowko do autora - proponuje jeszcze zrobic 3 Balance Mody, 10 kampani arabskich i 12 amerykanskich z ujeciem roznych pkt widzenia. Zacznij od Tima Gladstrona a skoncz na malpoludzie, ktory pod koniec przejmuje baze Alfa.

Wylaczajac ironie i wlaczajac wulgaryzmy: moglbys nie odpier*dalac tanich demek, zapowiedzi i robic innym nadziei na dobrego moda, skoro wszystkie Twoje nie odniosly zadnego sukcesu, sa tragiczne i kazdy jeden ma 9012312 bledow? zrob cos jedno a dokladnie, a nie milion na odpie....ol
Nitek
Community Veteran
Community Veteran
Contactar:

Mensaje por Nitek »

Ten mod robiłem prawie 2 lata temu :E Nadal pracuję nad Rosyjską Ruletką i mam już zrobione AGB 003, ale potrzebuję jeszcze wstępnych testów. Powstrzymaj zatem swoją ironię, bo tylko bezsensownie spamujesz. Ten mod umarł dawno temu. Niech ktoś zamknie ten temat, bo spam się robi tylko.
Maniek
Community Veteran
Community Veteran
Poland
Contactar:

Mensaje por Maniek »

pomek escribió:Slowko do autora - proponuje jeszcze zrobic 3 Balance Mody, 10 kampani arabskich i 12 amerykanskich z ujeciem roznych pkt widzenia. Zacznij od Tima Gladstrona a skoncz na malpoludzie, ktory pod koniec przejmuje baze Alfa.

Wylaczajac ironie i wlaczajac wulgaryzmy: moglbys nie odpier*dalac tanich demek, zapowiedzi i robic innym nadziei na dobrego moda, skoro wszystkie Twoje nie odniosly zadnego sukcesu, sa tragiczne i kazdy jeden ma 9012312 bledow? zrob cos jedno a dokladnie, a nie milion na odpie....ol
A może zamkniesz twarzyczkę i sam się weźmiesz za robotę?
Anarchy
Site Moderator
Chad

Mensaje por Anarchy »

Blokuję. Gdyby autor wrócił do tworzenia moda wystarczy PMka.
Cerrado