PRIMA APRILIS! Zmiany w administracji!
Re: PRIMA APRILIS! Zmiany w administracji!
jezeli kiedy kolwiek dacie dla pomka adma nawet na 5 minut to on wszystkich zbanuje.
nie dziwie sie dlaczego mial bana na chacie ^^
nie dziwie sie dlaczego mial bana na chacie ^^
Kolego, nie chodzi o to ze on wszystkich zbanuje. Po prostu o to chodziło w tym żarcie. Dla twojej wiadomości, to administracja ma jakieś bariery których przełamać nie może. Gdyby administrator banował każdego, nie było by forum.
Według mnie POmek, może i by się na admina nadał, ale i tak nim nie będzie. Administracja portalu. naszej ulubionej gry, woli dać administratora dla "starych, nie zasłużonym w grze - ale dobrym kumplom ta pozycję. Przypuszczam, że zmian w administracji nie będzie - no cóż i tak jest ich za wielu.
Według mnie POmek, może i by się na admina nadał, ale i tak nim nie będzie. Administracja portalu. naszej ulubionej gry, woli dać administratora dla "starych, nie zasłużonym w grze - ale dobrym kumplom ta pozycję. Przypuszczam, że zmian w administracji nie będzie - no cóż i tak jest ich za wielu.
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
-
- Site Administrator
Czurak - do zostania adminem potrzeba wykazania się czymś.
A pomek czym się wykazał??? Miał najwięcej banów XD
-
- Site Administrator
....tomek795 wrote:A pomek czym się wykazał??? Miał najwięcej banów XD
Czy Tobie coś mówi "PRIMA APRILIS" czy nie?
No mówi. No ale przez tą chwile miał admina i chyba mógł kogoś zbanować.
-
- Site Administrator
<facepalm>tomek795 wrote:No mówi. No ale przez tą chwile miał admina i chyba mógł kogoś zbanować.
Matrix miał bana i został on przeze mnie cofnięty. Wszystko to było na niby.
*czurak jak ktos by chcial zostac adminem to by musial sie z nimi pobawic w piaskownicy, ale nie 5 minut tylko kilka lat...(ale na zabawe jest juz za pozno)
*Gram jeszcze w kilka gier oprocz ow i adminami sa tam tez ludzie ktorzy graja w gre... A nie jak tutaj adminami sa tylko przyjaciele z zielonego podworka, a nadodatek zaden z nich nie umie grac i nie gra w ow...
*Gram jeszcze w kilka gier oprocz ow i adminami sa tam tez ludzie ktorzy graja w gre... A nie jak tutaj adminami sa tylko przyjaciele z zielonego podworka, a nadodatek zaden z nich nie umie grac i nie gra w ow...
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

-
- Site Administrator
Matrix, może byś tak pomyślał od tej strony, że OW wymaga również zaplecza technicznego, które wam zapewniamy za free.
zaplecze techniczne? moze tak. Ale zaden z was sie nie zna na grze...
Last edited by *Matrix* on Mon Apr 04, 2011 7:23 pm, edited 2 times in total.

-
- Site Administrator
Zależy, od której strony.*Matrix* wrote:zaplecze techniczne? moze tak. Ale zaden z was sie nie zna na grze...
Od strony gry tzn co jest mozliwe a co nie, jak zobaczycie cos nowego np. na wykresach to piszecie ze cheatuje lub cos w tym stylu nie majac zadnego pojecia o tym... Pokazalem duzo wykresow z gry ktore sa tutaj na forum i na zadny wykres nie znaliscie odpowiedzi ale wasza odp byla jedna ze cheatuje...
I jak widzicie ze jeden ,,glupi" admin napisal ze jest nie czysta gra to zaraz popiera go reszta ,,debili" z grona, nie majac zielonego pojecia... Zamiast sie zastanowic itp to piszecie/popieracie pieszego ,,glupka"
I jak widzicie ze jeden ,,glupi" admin napisal ze jest nie czysta gra to zaraz popiera go reszta ,,debili" z grona, nie majac zielonego pojecia... Zamiast sie zastanowic itp to piszecie/popieracie pieszego ,,glupka"

-
- Site Administrator
Hej, bacz na słowa. Poza tym sam mówiłem, że te wykresy G znaczą, szczególnie ten siły.*Matrix* wrote:Od strony gry tzn co jest mozliwe a co nie, jak zobaczycie cos nowego np. na wykresach to piszecie ze cheatuje lub cos w tym stylu nie majac zadnego pojecia o tym... Pokazalem duzo wykresow z gry ktore sa tutaj na forum i na zadny wykres nie znaliscie odpowiedzi ale wasza odp byla jedna ze cheatuje...
Hmm co to sily to nie moge znalezc tego tematu.
Ale co do skrzynek to chyba uwierzyles...
Ogolnie teraz jak sie patrzy na tamte wypowiedzi to mozna stwierdzic jedno:
admin anitheus byl wszedzie nastawiony negatywnie na 100%, nawet chcial sie pozbyc gracza... xD
najczęstsza jego wypowiedz w stylu,,Te screeny sa ewidentnie jasne. I to właśnie jest twardy dowód"
A jak wyszla prawda ze nie cheatowalem to nawet nie byl w stanie przeprosic...
Gdyz trzyma sie waszego regulaminu ze admin ma zawsze racje xDD
Ale co do skrzynek to chyba uwierzyles...
Ogolnie teraz jak sie patrzy na tamte wypowiedzi to mozna stwierdzic jedno:
admin anitheus byl wszedzie nastawiony negatywnie na 100%, nawet chcial sie pozbyc gracza... xD
najczęstsza jego wypowiedz w stylu,,Te screeny sa ewidentnie jasne. I to właśnie jest twardy dowód"
A jak wyszla prawda ze nie cheatowalem to nawet nie byl w stanie przeprosic...
Gdyz trzyma sie waszego regulaminu ze admin ma zawsze racje xDD

No tak, ale zauważ, że jak taki stary gracz (nie mówię tu konkretnie o adminach) wróci do gry, to mimo że na początku jest noobem, to po jakimś czasie wybija się i jest dużo lepszy od niejednego obecnego 'prosa'. Z czymś to jest chyba związane, nie?*Matrix* wrote: a nadodatek zaden z nich nie umie grac i nie gra w ow...