Ty chyba naprawdę dawno nie grałeś.DrCzurak писал(а):Cos tutaj jest nie tak. Z tego co pamietam, to bren czy marcinszabla( za mojej kariery w original-war), wywalali mnie ze swoich serwerow bez powodow - czemu? nie wiem.
No, ale jezeli udalo mi sie na jakims noob nicku wejsc do nich na serwer, to kiedy zaczynali dostawac lecial na mnie flame i wyskakiwal komunikat <gracz xx opuscil rozgrywke>.
No, ale jezeli chodzi o taktyki to w tej grze za wiele tego nie ma. Jak dobrze pamietam, wszystko opieralo sie na poczatku rozgrywki, potem expienie mechow i czekanie kto pierwszy popelni blad. Dlatego podpierdalanie taktyk to tutaj raczej miejsca nie ma. Bo jezeli masz ( uzywanych w grze) 1 rodzaj uzbrojenia ( hg ), no czasem lasery na szybki rush to tutaj nie ma czego krasc. Takze bren czy szabla, skonczcie plakac ze was czituja, tylko wezcie sie w garsc i poproscie o jakies konkretne porady dotyczace gry, lepszych od siebie. To moze w koncu cos wygracie. ( chodzi mi o rozgrywke cb, czy cos w ten desen - nie żaden fs na 4-chetnych)
Co do wywalania z serwerów, to źle pamiętasz. Ja nie wyrzucam ogarniętych graczy z mojego serwera, chyba, że są naprawdę bulwersujący i przyszli tylko potrollować, albo przyszedł taki sekundę przed startem bitwy 3v3 z dwoma grającymi "na geja". Do tego dość rzadko flamuję, i to głównie noobów zarzekających się, że wiedzą co to NW, a następnie raszujących z HG w środku bitwy.
Do tego wcale nie piszę, że "mnie czitują". Jak ktoś jest lepszy ode mnie, to jest lepszy ode mnie. Denerwują mnie tylko pr0 uber kox osobnicy, którzy wyzywają innych od noobów, jak tylko wygrają, ale za to jak przegrywają, to występuje przypadkowy sync lost.
I nie wrzucaj mnie do jednego worka z marcinembroniąbiałą - gram po prostu dużo lepiej od niego. Ogólnie gram na poziomie umożliwiającym godne przegrywanie z najlepszymi i rozwalanie noobów 1v5, więc skoro nie byłeś na MS (GSA?) xxx lat, to się po prostu nie odzywaj, bo teraz twoja wypowiedź podchodzi pod oszczerstwo, a co najmniej głupotę.