Euro 2012 - czyli jak nasz rzad...

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.
Responder
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Contactar:

Euro 2012 - czyli jak nasz rzad...

Mensaje por YuriStriatov »

Euro 2012 - czyli jak nasz rzad probuje sobie poradzic z niedoborem rak do pracy:

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 54785.html

....... xD
Última edición por YuriStriatov el Lun Jul 23, 2007 2:46 pm, editado 1 vez en total.
Imagen
Mules
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Mules »

A no pięknie sie zapowiada te ojro xDDD Swoja droga na maj 2012 podobno koniec swiata ma byc podobnoz, wiec wyobrazcie sobie jaki bauns bedzie - otwarcie mistrzostw, a tu ch*j koniec świata. Dobrze że rząd o tej przepowiedniej nie wie bo najpierw przepierdolili by hajs na Euro a potem zlozyli ze przepowiednia byla od ludzi z ukladu.
A tak na powaznie to juz ku**a widze jak moja stara idzie z usmiechem na ustach robic stadion. Nieporadnosc i glupota tego rzadu to juz przegiecie - tylko czekac az ludzi wyjda na ulice bo to co tu sie dzieje to juz ku**a jest przegiecie.
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Imagen
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Contactar:

Ja to sobie specjalnie cenie jeden z fragmentow tego artykulu, mianowicie:
"Kto nie dopełnia obowiązków wynikających z rozdziału 16a ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy albo odmawia pracy w ramach przygotowań do organizacji EURO 2012:

- uważany będzie za niedojrzałego społecznie i będzie musiał przejść jednodniowe szkolenie patriotyczne w najbliższym Urzędzie Gminy. Następnie ma odpracować przewidziany limit w miejscu wskazanym przez szefa biura organizacyjnego EURO 2012".
Chcialbym pojsc na takie "szkolenie patriotyczne" i zobaczyc jak to wyglada ROTFL
Imagen
Maydex
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Maydex »

Hehehehe zabawna prowokacja :] ja i tak to mam w du**e bo mam chory kregoslup i nie moge dzwigac (oficjalnie) niczego wiec co tam bede robil kawe robotnikom? :) fun!
Imagen
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Contactar:

Pisza ze kazdy polski obywatel ma isc, wiec znajac zycie bedziemy na budowach widziec daunow, kolesi na wozkach, male dzieci i 60 letnich dziadow...

Zabawa jak ch*j LOL
Imagen
Philly
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Philly »

szkolenie patriotyczne ... :lol: , daje sobie reke uciac ze to pomysl LPRu :lol:
Imagen
Maydex
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Maydex »

wy wszedzie widzicie zle strony.. popatrzcie naucza nas pic jak na polakow przystalo.. nauczymi sie walowac ludzi i wlamywac sie do samochodow najszybciej w europie.. pokaza nam jak starym polonezem na gaz scigac sie z nowa carrera gt i wygrywac.. :]
Imagen
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Contactar:

temat

Mensaje por NaDoL »

A no pięknie sie zapowiada te ojro xDDD Swoja droga na maj 2012 podobno koniec swiata ma byc podobnoz, wiec wyobrazcie sobie jaki bauns bedzie - otwarcie mistrzostw, a tu ch*j koniec świata.
Uważasz że koniec świata to będzie pstryk i już ?xD wątpie,(poza tym Euro zaczyna się w czerwcu/lipcu a nie maju xd) według mnie to efekt cieplarniany zniszczy świat^^ tego lata już są zadatki, a w zimie prawie brak mrozów.
Więc nie ma co się przejmować Euro bo do niego nie dojdzie, bo będzie koniec świata xd
Imagen
Mules
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Mules »

Ja tak jak Yuri chcę iśc na to szkolenie patriotyczne.
A Maydex ma racje tyle ze malo kto sie tego nauczy bo 3/4 spoleczenstwa znajdzie sobie lewe zwolnienia lekarskie etc - kto kombinuje ten zyje no nie?
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Imagen
klima
Soldier level 0
Soldier level 0

Mensaje por klima »

koniec świata to głupota.
a stadiony będą jak ludzie będą wiedziec czego chca i wybiora w nastepnych wyborach normalny rząd.
Maydex
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Maydex »

Nadi klimat wariuje ale nie tak ze nie bedzie zim a gorace lato.. obczaj ze 2 lata temu (klimat sie nie zmieni az tak z roku na rok) bylo przez 3 tygodnie okolo 8 rano -30 stopni.. wedlug mnie bedzie wiecej takich krzywych akcji ze w lato 40 w zimie -40
Imagen
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Contactar:

temat

Mensaje por NaDoL »

No właśnie, a to wszystko przez efekt cieplarniany xd coraz więcej ludzie wynajdują i używają rzeczy który wydzielają coraz więcej CO2 i dlatego tak jest.
I poza tą przyczyną to ja innej nie widze co do końca świata lol.
Imagen
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Contactar:

Oj tam efekt cieplarniany, poprostu planeta sie wkurwila i chce nas wykurzyc jak karaluchy xD
Imagen
Wampir
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Wampir »

a ja na koniec swiata widze piekne grzyby nuklearne...
ej ku**a co z wami? nie chcecie isc do pracy?
Nie wiem czemu, ale kojarzy mi sie to z komunizmem i wysylaniem calego narodu do kopania rowow... (chociaz to zalezy od kraju... na kubie caly narod zbiera trzcine cukrowa xD)
Pogardzać nadzieją, nie wstydzić się kłamstw, kochać nienawiść to być jednym z nas
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Contactar:

Roznica jest taka ze tutaj nie jest to szczytny cel, chocby dlatego bo rzad jest taki a nie inny ^^
Imagen
Responder