Hamachi
GSA jest bardzo zawodne a pozatym to jak by zrobić taką wielką sieć to by mogłobyć jak wiele gier co mają wbudowane multipalyery chociaż autorzy gry albo ktoś mugłby zrobić taki multi i żeby tam byli wszystkie narodowości.
A jeśli chodzi o GSA to niedaje ono pomocy w utrzymaniu połączenia a hamachi daje bo jak gram na GSA to mnie wywala a na hamachi wszystko dobrze działa.
A jeśli chodzi o GSA to niedaje ono pomocy w utrzymaniu połączenia a hamachi daje bo jak gram na GSA to mnie wywala a na hamachi wszystko dobrze działa.
- Lesio
- Community Veteran
- Contactar:
Jesli do gsa to prosze www.gamespyarcade.com a jesli do hamachi to tez prosze http://www.pobieralnia.pl/plik-399-hamachi.html
Założyłem strone na kturych jest dotychczasowy spis sieci hamachi głównie do Orignal War i możecie tam odawać nowe chociaż sama strona zachowuje się jeszcze dość dziko tzn.jakoś niezmienia odrazu wszystkich zmian więc przydałby mi isę jakiś dobry webmaster do uporania się do tego.
www.serwery-hamachi.yoyo.pl
www.serwery-hamachi.yoyo.pl
O ku**a, do stron robionych na yoyo czy innym takim badziewiu nie są potrzebne zdolności, tylko czas. A Ty nie masz żadnego pojęcia o ''webmastingu''(jak Ty to dziwnie ująłeś) bo zakładam, że nawet z ftp nie umiesz się połączyć(jeśli wiesz co to). W ogóle patrząc na te strony klanów, to coraz bardziej rzygać się chce... Standardowo: yoyo+php fusion=strona jak każda inna lub: jakiś tam darmowy hosting php fusion+ten syfny cms=zjebana do bólu strona. Więc nie psiocz dziecko, że jesteś wielkim webmajsterem, bo zaprzeproszeniem, ch**a się znasz -.-'Nie no ja sie znam troche webmastingu bo mam juz dwie takie strony
NaDoL: Przypominam że to temat o hamachi a nie ''webmastingu'', jednym słowem koniec off topu.
Niegadaj bzdur bo yoyo.pl jest dobry hosting bo darmowy a itak dobry a jeśli chcesz drogo płacić to prosze bardzo a na ftp umiem wejść i już wiele rzeczy wrzucałem ale już niemaproblemu ze stroną bo założyłem nową z oprogramowaniem JPortal na www.sieci-hamachi.yoyo.pl a znanie się na tym wszystkim nazywa się właśnie Webmasting jak niewiesz coto to wpisz w google i napewno bedzie na wikipedii a tutaj forum webmasterów www.webtips.pl tam pisze u góry Forum Webmasterów.
NaDoL: Tobie również przypominam że to temat o hamachi a nie ''webmastingu'', jednym słowem koniec off topu. (więcej już nie będę przypominał tak delikatnie)
NaDoL: Tobie również przypominam że to temat o hamachi a nie ''webmastingu'', jednym słowem koniec off topu. (więcej już nie będę przypominał tak delikatnie)
Jak polaczyc sie przez hamachi?
Gdzie wpisywac ip gracza do ktorego chce dolaczyc? Moge grac z osoba dzielac te same lacze?