Mam problem z GSA bo nie mogę hostować a mam hosta, mam te całe IP, mam radiówkę próbowałem otwożyć pare portów, wyłączałem firewalla itd. i nadal nie mogę hostować! o co chodzi proszę o szybką pomoc!
Bo jestes id**ta LOL i wlasnie nie powiedzial bym ze przez radiwoke i tak btw ku**a kazdy ma "IP" i idz do tego od kogo masz tego neta i dowiedz sie konkretniej czy masz zewnetrzne ip
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
Po 1 bez bluzgów tutaj, jak nikt nie ma nic sensownego do dodania to lepiej się powstrzymać od komentarza a po 2 ty opisz swój problem dokładnie( jakiego masz neta, co sie dzieje itd) a nie ''mam hosta ale nie moge hostować'' , co ja świety jestem i ci uzdrowie komputer na odległość?
wiec mam radiowke, MAM HOSTA, gdy na gsa daje launch tylko ja tam jestem nikt nie wejdzie! Tylko robilem testa z kompem starego i wtedy dzialalo bo jestesmy LAN'em podpieci i jeszcze korzystamy z tego samego neta!
Jedyne co moge zrobić to podać ci kilka warunków które muszą być spełnione bo widze że nie zbyt wiesz co masz w tej skrzynce która nazywasz komputerem.
* Firewall off (service pack 2 zapora wyłączona, jeżeli nie wystarcza OW w wyjątkach)
* Zewnętrzne IP
* GSAMenu/Options/Network - suwak na tyle ile masz szybkiego neta
* Anty Viry off
Więcej nie pamiętam. twoj problem jest pewnie w 1, 2 lub 3 punkcie lol
WaRs--X wrote:wiec mam radiowke, MAM HOSTA, gdy na gsa daje launch tylko ja tam jestem nikt nie wejdzie! Tylko robilem testa z kompem starego i wtedy dzialalo bo jestesmy LAN'em podpieci i jeszcze korzystamy z tego samego neta!
Jestescie lanem podpieci? A czy przypadkiem twoj internet nie leci przez kompa ojca lub router?
WaRs--X wrote:wiec mam radiowke, MAM HOSTA, gdy na gsa daje launch tylko ja tam jestem nikt nie wejdzie! Tylko robilem testa z kompem starego i wtedy dzialalo bo jestesmy LAN'em podpieci i jeszcze korzystamy z tego samego neta!
To w sumie yuri masz odpowiedz, a pewnie koles mysli, ze na lanie host to to samo co w internecie LOL