Zgłaszanie błędów w grze!
-
- Soldier level 1
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
bo to jest taki myk.
1.08 ma zjebaną instalację. Czasami trzeba reinstalować parę razy ow i próbowac wgrywac patcha az do skutku. Instalka sie wiesza i powoduje zmulenie systemu dlatego najlepiej cierpliwie czekać i nic nie dotykać podczas instalacji onego patcha.
1.08 ma zjebaną instalację. Czasami trzeba reinstalować parę razy ow i próbowac wgrywac patcha az do skutku. Instalka sie wiesza i powoduje zmulenie systemu dlatego najlepiej cierpliwie czekać i nic nie dotykać podczas instalacji onego patcha.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
-
- Soldier level 1
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
-
- Soldier level 1
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Contactar:
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
Jeżeli chodzi ci o kody do OW tj na tej stronie to nie działają. Może chodzi ci o różne bugi? co jest już bardziej prawdopodobne jeżeli grasz na starszej wersji gry. Art money nie działa więc nie mam pojęcia jak ewentualnie można cheatować. Napisz do Yuriego na priv, a nóż przysłużysz się dobru ogólnemu ^^
-
- Soldier level 1
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Contactar:
I tak będą jakieś trainery xD Ah ci "hakerzy"
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
-
- Soldier level 1
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
nie przypuszczałbym że ktoś sie pofatyguje i będzie robił traintery do tak starej gry jak ow. No cóż, dziwny jest ten świat. Przecież kampania jest banalnie łatwa nawet bez trainerów. W każdym bądź razie sprawa Czarnowidza się rozwiązała. Bugi czy tam trainery są i niestety korzystają z nich gracze w ow lobby. Live is brutal xD
-
- Soldier level 1
Patch zainstalowany, niestety nie pomaga...YuriStriatov wrote:Wez mumin sie zarejestruj na http://forum.owsupport.com , dodaj sie do grupy Open Beta Tester na tamtym forum, i sciagnij patcha 1.09 bete. I powiedz czy pomaga. Upewnij sie tez ze masz OW ustawione na rodzielczosc 1024x768.
[ Dodano: Sob Gru 01, 2007 7:58 pm ]
Dodam, że zainstalowałem OW na starym komputerze i chodzi jak marzenie. Na nowym niestety dalej się nie uruchamia...

Takie 3 bajery...
Dam tutaj moje spostrzezenia:
1. "Dużo i szybko..."
Fajny bug, odkryłem go niedawno. Umożliwia zdobycie sporych ilosci skrzyń/ropy/syberytu w krótkim czasie. Trzeba mieć tylko inżyniera i 2 szt. danego surowca. Działa to mniej więcej tak, że najpierw inżynierem bieżesz jadną skrzynkę/baryłkę/syberyt i stawiasz ją na ziemi. Później bierzesz drugą i kładziesz ją w DOKŁADNIE tym samym miejscu (Pierwsza lub obie powinny zniknąć). Wtedy inżynierem klikasz na ten surowiec (ew. miejsce gdzie stał) i inżynier zaczyna nosić surowce do składu (dokładnie 100
)
Ps. Niech ktoś sprawdzi czy to działa też na multi, bo to może być sekret tych typów "behemot w 7 min."
2. "Chodzący ponton..."
Dla mnie dziwna rzecz... Bierzesz bazookera i amunicją czasoprzestrzenną strzelasz aby kogoś przezucilo do wody. Odtąd możesz sobie chodzić bez ryzyka zatonięcia xD.
3. "A oni stoją i stoją..."
Jeśli zaciął ci się filmik (znaczy jest ta czarna ramka, ale nic się nie dzieje) to mam radę: wciskasz bodajże F12 (wyskoczy menu) i dajesz ZAPISZ I WYJDŹ. Uruchamiasz grę ponownie i powinno się odciąć
1. "Dużo i szybko..."
Fajny bug, odkryłem go niedawno. Umożliwia zdobycie sporych ilosci skrzyń/ropy/syberytu w krótkim czasie. Trzeba mieć tylko inżyniera i 2 szt. danego surowca. Działa to mniej więcej tak, że najpierw inżynierem bieżesz jadną skrzynkę/baryłkę/syberyt i stawiasz ją na ziemi. Później bierzesz drugą i kładziesz ją w DOKŁADNIE tym samym miejscu (Pierwsza lub obie powinny zniknąć). Wtedy inżynierem klikasz na ten surowiec (ew. miejsce gdzie stał) i inżynier zaczyna nosić surowce do składu (dokładnie 100

Ps. Niech ktoś sprawdzi czy to działa też na multi, bo to może być sekret tych typów "behemot w 7 min."
2. "Chodzący ponton..."
Dla mnie dziwna rzecz... Bierzesz bazookera i amunicją czasoprzestrzenną strzelasz aby kogoś przezucilo do wody. Odtąd możesz sobie chodzić bez ryzyka zatonięcia xD.
3. "A oni stoją i stoją..."
Jeśli zaciął ci się filmik (znaczy jest ta czarna ramka, ale nic się nie dzieje) to mam radę: wciskasz bodajże F12 (wyskoczy menu) i dajesz ZAPISZ I WYJDŹ. Uruchamiasz grę ponownie i powinno się odciąć

Last edited by Lukassess on Thu Jan 03, 2008 9:09 pm, edited 1 time in total.