2. mi wielkiego nie trzeba, jakiś lamerski lub inny a wspomoge wielką siła obronną

a Wy tu wlasnego klanu nie macie??

o dziekiShaman napísal:se7en listę klanów masz w Clanbase (http://original-war.net/?act=clanbase&pr=01)
2) Klany są, choć niezbyt wiele tych polskich. Wiem że przyjmuje CBN, ViP też pewnie przyjmuje, nie wiem jakie tam jeszcze są. AW i NSW dosyć niedawno zostały zamknięte. Innych większych polskich klanów nie znam Wink
NaDoL napísal:ja potrafie rozpoznać noba po jego tekstach>.> a w grze to moge cie zjechać jak będę mial czas, nawet buldożerami;o
Ej koles nie rozbrajaj mniese7en napísal: hehe to że ktos miło pisze, to juz noob, super
dla mnie noob to totalny frajer, łamiący zasady gry i w ogole nie umiejacy budować bazy, ja dopiero i tak co zaczynam grać ale nie powiem ze nie umie zbudowac bazy
ja nie powiedzialem ze mysle lub jestem cool, po prostu nie chciałbym by mówiono "noob"Scyzor napísal:Ej koles nie rozbrajaj mniese7en napísal: hehe to że ktos miło pisze, to juz noob, super
dla mnie noob to totalny frajer, łamiący zasady gry i w ogole nie umiejacy budować bazy, ja dopiero i tak co zaczynam grać ale nie powiem ze nie umie zbudowac bazydla czego jak kazdy nowy noob zaczyna grac to mysli ze jest cool ??