- NNPlaya`s MajMod -
- NNPlaya
- Community Veteran
- Contactar:
Original War strajkuje wyrzucając błędy z missions.dat - wcześniej podobne historie nie miały miejsca.
Kód: Vybrať všetko
WndProc reached with exception:
-> 'NAME' is not a valid integer value
Crash:
-> WndProc: 'NAME' is not a valid integer value
Entering CleanUp sequnce.
- NNPlaya
- Community Veteran
- Contactar:
Niech to, tak to już jest jak się po dłuższej przerwie próbuje wrócić do pracy.
Dzięki za pomoc ^_^
====== 10.09.08 ======
Ogłaszam nabór na testerów kolejnych wersji modyfikacji. Poszukuję jednej lub dwóch osób, które grając w MajModa będą w stanie wyłapać błędy i mi o nich powiedzieć, gdyż sam nie jestem w stanie tego zrobić na 100% i dodatkowo strasznie to opóźnia pracę. Jako wynagrodzenie oferuję oczywiście miejsce w credits`ach moda, wdzięczność i pomoc w dziedzinie moddingu. Wymagam jednak bawienia się z modyfikacją, przechodzenia misji na różne sposoby, wyłapywania błędów i zachowania tajemnicy. Nie jest to trudne zadanie jak widać. Oferty proszę składać w tym temacie.
Nieaktualne

====== 10.09.08 ======
Ogłaszam nabór na testerów kolejnych wersji modyfikacji. Poszukuję jednej lub dwóch osób, które grając w MajModa będą w stanie wyłapać błędy i mi o nich powiedzieć, gdyż sam nie jestem w stanie tego zrobić na 100% i dodatkowo strasznie to opóźnia pracę. Jako wynagrodzenie oferuję oczywiście miejsce w credits`ach moda, wdzięczność i pomoc w dziedzinie moddingu. Wymagam jednak bawienia się z modyfikacją, przechodzenia misji na różne sposoby, wyłapywania błędów i zachowania tajemnicy. Nie jest to trudne zadanie jak widać. Oferty proszę składać w tym temacie.

Nieaktualne
Naposledy upravil/-a NNPlaya v Ne Sep 21, 2008 9:34 am, upravené celkom 1 krát.
- Dietrich Gensher
- Soldier level 0
Re: - NNPlaya`s MajMod -
Poczytam o nim, na stronie. Jak mi się spodoba to zagram 

Hm mnie zaciekawiła 3 misja i to bardzo
W lesie znalazłem człowieka i czemu nawet nie dał sygnału przez radio ,że ktoś ma go szukać. Po 2 czemu w labie jest ikona z rozbudową skoro nie można już nic rozbudować??? Po 3 czemu w wieżyczkach nie mogłem zmienić szybkości gry??? I to tyle reszta moda bez skazy =]

-
- Soldier level 3
- Contactar:
Posrało ciebie z tymi odkopami i mnie posrało.
Wyjaśnię ci tych parę spraw:
Wieżyczki-Ty to dopiero teraz zauważyłeś. Nawet W podstawowej grze nie ma po kliknięciu na wieżyczkę suwaka szybkości.
Ludzik w 3misji-To był zwiadowca.
Rozbudowa której nie ma-Po prostu autor moda nie zablokował możliwości rozbudowy laboratorium. Można to naprawić w edytorze.
Wyjaśnię ci tych parę spraw:
Wieżyczki-Ty to dopiero teraz zauważyłeś. Nawet W podstawowej grze nie ma po kliknięciu na wieżyczkę suwaka szybkości.
Ludzik w 3misji-To był zwiadowca.
Rozbudowa której nie ma-Po prostu autor moda nie zablokował możliwości rozbudowy laboratorium. Można to naprawić w edytorze.
Nawet jeżeli to był zwiadowca to nie zmienia faktu ,że ktoś powinien poinformować ,że w ogóle został wysłany ;-/
- NNPlaya
- Community Veteran
- Contactar:
Się zgłaszała dziewczyna przez radio, że jest zwiadowcą czy coś tam.