Problem 12 misja Rus
Problem 12 misja Rus
To pierwsza misja przymierza, nie wiem jak mam przebrnąć przez te nawałnice wroga. Nawet udało mi się uciec tym działom przy bazie i mam rakietnice na kołach. Ma ktoś jakiś pomysł albo drogę?
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
Re: Problem 12 misja Rus
Są solucje do gry. Poszukaj na stronach poswięconych OW - moze ta na stronie klanu VIP cos ci pomoże: http://vipclan.oz.pl/
Misja jest dosyś prosta jakby nie patrzeć ^^
Misja jest dosyś prosta jakby nie patrzeć ^^
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Wiem że misja jest tak naprawdę prosta ale żadnej misji dotychczas nie powtarzałem tyle razy. Strona, którą podałeś nic mi nie mówi sorry. Może jakieś prywatne sugestie?
-- Napisane: 5.9.09, o 11:44
Nie wiem jak to się stało ale przeszedłem tą misje nie przechodząc jej :p Teraz mam misję z przejmowaniem baz ruskich no i jakoś daję radę.
// nie pisz posta pod postem - Gothuk
-- Napisane: 5.9.09, o 11:44
Nie wiem jak to się stało ale przeszedłem tą misje nie przechodząc jej :p Teraz mam misję z przejmowaniem baz ruskich no i jakoś daję radę.
// nie pisz posta pod postem - Gothuk
-
- Site Administrator
Po prostu nie zdecydowałeś się na dołączenie do przymierza, tylko na dołączenie do rewolucjonistów 

- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Heh, to jest misja, gdy jesteś po wyborze i zostałeś w armii radzieckiej(rewolucja) ^^Nie wiem jak to się stało ale przeszedłem tą misje nie przechodząc jej :p Teraz mam misję z przejmowaniem baz ruskich no i jakoś daję radę.
Co do ucieczki w tamtej misji, to ona jest aż za prosta

Código: Seleccionar todo
Więc zacznijmy od zniszczenia bazy Beta, aby lepiej grało ci się w 1. misji przymierza, nie możesz zamienić Gorkiego na inną profę niż mechanik, gdyż podczas wyjazdu z bazy, nie będziesz mógł reperować swojego autka.
Gdy już musisz wybrać pojazd, najlepiej wybierz wyrzutnię rakiet na średnich kołach.
Jak już dojedziesz do miejsca z bazą przymierza - nie wieżdżaj do niej, tylko powoli podjeżdżaj aż przejdzie na twoją stronę!(jeśli wjedziesz do bazy po dialogu zaczną cię ścigać ruscy). Ustaw się na wzgórzu przy rzece i rozwijaj swoją bazę. Musisz wybudować teleport i wyprodukować jakiś wytrzymały i silny pojazd(najlepiej karabin gatlinga na średnich gąsienicach i działo na średnich) i wsadzić tam mechanika i naukowca. Ustawić wyjście z teleportu na miejscu, gdzie się kończy misja i wejść wszystkimi ludźmi z bazy to teleportu. Powybijaj straże chodzące po bagnach i wjedź Gorkim do bazy. Po dialogu wybijaj przez te pare minut pościg(o, i tu najlepiej mieć opracowany HACK), aż będziesz mógł dać Gossudarowi sygnał do opuszczenia bazy. Gdy tylko naukowcy będą twoi, skieruj się na lewy kraniec mapy i jedź prosto do danej arei. I KONIEC ;d
Jeśli chodzi o misję z rewolucjonistami to :
1. Jedź do bazy Carycyna - ją najłatwiej zdobyć
2. Zbierz jednostki i leć do bazy na wschód od Płatonowa
3. Poczekaj chwilę aż wyjdzie profesor z artefaktem. Z jednej strony będą naukowcy z drugiej strony ciężarówka z artefaktem. Przejmij artefakt i leć po ludzi do bazy oznaczonej kolorem białym.
4. Zbadaj dostępne technologie, wyprodukuj pojazdy. Zaatakuj bazę zielonego. Weź ludzi i przejdź do bazy, gdzie gasiłeś Gossudarova. Weź resztę ludzi.
5. Przed bazą Płatonova na samym środku wybuduj bazę pomocniczą. 2 koszary, paranaście wieżyczek i elektrownie syberytowe do zasilania.
6. Wyciągnij wyrzutniami rakiet pojazdy z bazy. Po wszystkim wjedź pojazdami w sam środek. Zniszcz skład i poślij Płatonova do diabła. ( uważaj na teleport - płatonow będzie próbował nim uciec)
Jeśli chodzi o misję z Przymierza.
1.Pojazd to średni gatling tudzież średni i wyrzutnia rakiet.
2.Wybuduj 2 x Koszary. Zbadaj technologie czasoprzestrzenne.
3. Gdy już uznasz że jesteś gotowy przejdź swoimi ludźmi na północ od bazy czerwonych.( tam gdzie będziesz musiał dotrzeć profesorem)
4. Daj sygnał profesorowi, gdy ruszy przed nim grupa pościgowa. Idź naukowcami naprzód, a ludźmi zgaś pościg
3. Poczekaj chwilę aż wyjdzie profesor z artefaktem. Z jednej strony będą naukowcy z drugiej strony ciężarówka z artefaktem. Przejmij artefakt i leć po ludzi do bazy oznaczonej kolorem białym.
4. Zbadaj dostępne technologie, wyprodukuj pojazdy. Zaatakuj bazę zielonego. Weź ludzi i przejdź do bazy, gdzie gasiłeś Gossudarova. Weź resztę ludzi.
5. Przed bazą Płatonova na samym środku wybuduj bazę pomocniczą. 2 koszary, paranaście wieżyczek i elektrownie syberytowe do zasilania.
6. Wyciągnij wyrzutniami rakiet pojazdy z bazy. Po wszystkim wjedź pojazdami w sam środek. Zniszcz skład i poślij Płatonova do diabła. ( uważaj na teleport - płatonow będzie próbował nim uciec)
3. Gdy już uznasz że jesteś gotowy przejdź swoimi ludźmi na północ od bazy czerwonych.( tam gdzie będziesz musiał dotrzeć profesorem)
4. Daj sygnał profesorowi, gdy ruszy przed nim grupa pościgowa. Idź naukowcami naprzód, a ludźmi zgaś pościg
Porządny obywatel nie powinien wiedzieć dwóch rzeczy : jak się robi parówki i jak się uprawia politykę. - Otto von Bismarck
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Przeszedłeś w ogóle misję swoją taktyką? xD mi by się nie chciało ;]Raginis escribió:Jeśli chodzi o misję z rewolucjonistami to :