Photoshop - problem z instalacją...
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Photoshop - problem z instalacją...
Witam, mam pewien problem z instalacją Photoshop CS4.
Ściągnąłem trial'a i nie mogę go zainstalować, gdyż podczas inicjowania instalacji wyskakuje mi błąd: "Sesja zawiera zależności, które nie mogą zostać spełnione"... Dodam również, że chciałem na początku przenieść już zainstalowaną aplikację z jednego komputera na drugi, ale brakowało wpisów w rejestrze, dlatego się nie uruchamiał ;/
Teraz nie mogę wcale go zainstalować, bo pewnie jakiś syf siedzi mi w rejestrze. Ma ktoś może jakiś sposób na to?
Ściągnąłem trial'a i nie mogę go zainstalować, gdyż podczas inicjowania instalacji wyskakuje mi błąd: "Sesja zawiera zależności, które nie mogą zostać spełnione"... Dodam również, że chciałem na początku przenieść już zainstalowaną aplikację z jednego komputera na drugi, ale brakowało wpisów w rejestrze, dlatego się nie uruchamiał ;/
Teraz nie mogę wcale go zainstalować, bo pewnie jakiś syf siedzi mi w rejestrze. Ma ktoś może jakiś sposób na to?
- pijanymis
- Soldier level 6
- Contactar:
Re: Photoshop - problem z instalacją...
wyczyść rejestr i poszperaj na dysku systemowym w "program files" pewnie tam zostały jakieś pliki albo nie masz net frameworka jakiegoś dlatego się nie instaluje miałem to samo ale z innym programem do którego był potrzebny "nf 4.0"
-
- Site Administrator
Kup sobie oryginał albo użyj GIMPa.
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
Spróbuj z wersją portable, nie potrzeba tam żadnych instalek.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- pijanymis
- Soldier level 6
- Contactar:
potrzebna instalka, tyle że jest to wersja trialowa sam taka miałem
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Rejestr czyściłem kilka razy i nadal to samo, a jeśli chodzi o net framework to podaj linka skąd mogę go nabyć?pijanymis wrote:wyczyść rejestr i poszperaj na dysku systemowym w "program files" pewnie tam zostały jakieś pliki albo nie masz net frameworka jakiegoś dlatego się nie instaluje miałem to samo ale z innym programem do którego był potrzebny "nf 4.0"
Tak, sam sobie kup oryginał aby móc używać wersji testowej -.-Radzio wrote:Kup sobie oryginał albo użyj GIMPa.
Na stronie adobe nie ma już nic z CS4. Są tylko zapowiedzi CS5.Antitheus wrote:Spróbuj z wersją portable, nie potrzeba tam żadnych instalek.
- pijanymis
- Soldier level 6
- Contactar:
wpisujesz w Google net framework i ściągasz te których nie masz najnowsza jest 4 ale ściągnij 1 2 3 i 4 wtedy instalacja powinna normalnie się rozpocząć bez błędów itp
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
No dobra, zainstalowałem wszystkie .NET Frameworki i nadal nie mogę zainstalować -.^
- pijanymis
- Soldier level 6
- Contactar:
no to musisz na forach poszperać dlaczego się nie instaluje innej opcji nie widzę.Ale z gimpa korzystaj te same funkcje co photoshop ale jest darmowy i mało zajmuje na dysku
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Ok. Zainstalowałem sobie CS 5, myślę tylko, że długo wytrzyma na kluczu xD