Czas nadszedl sie oczyscic z zarzutow. Osoby powiazane z dyskusja
- xxx - poszkodowany, oskarzony o "podszywanie" w imieniu gracza, ktorego z kolei ja oskarzam.
- gamer - oskarzony o bugowanie bedac w przeciwnej druzynie
- Pamel, ofiara bugow, oskarzyciel mojego imienia, stracil do mnie zaufanie
- Krecik - zamieszany w sytuacje gracz
- ZlyLos - pechowy gracz, uwieczniony na screenshocie, ktory defakto nie byl w grze.
- ja - ofiara bezczelnego oszukiwania, oraz klamstw, mimo licznych dowodow
- PsychoFans, NaBBy, czy jakos tak, oskarzony o przypadkowe podszywanie sie pod owego gracza:
PSYHO (aka AKPSYHO, PSYHOAK, Psycho)
No wiec do rzeczy. Niektorzy z was wiedza, ze znam sie osobiscie z Pamelem. Pewnej gry, gdy oznajmilem (bylo juz 3v1 i druga strona zrezygnowala z dalszej gry) ze sie pobawie. Pamel mowil, ze mam zostawic to co jego, bo cos tam chcial zrobic. Dziwnym trafem, jego jednostki zaczely jechac w strone ostatniego niedobitka, na smierc. Pamel oskarzyl mnie, przez co musialem do niego dzwonic, bo mi nie wierzyl, ze to nie ja. W grze byl rowniez PSYHO. Uwiecznilem go na screenshocie, wtedy sterowal akurat bohaterem, zaznaczajac znanym bugiem jednostki pamela. Screenshot zostal utracony, wraz z dyskiem twardym, ktory poszedl na gwarancje, ale to nie wszystko.
Pozniej, gralem z PSYHO gre odpalona jako 3v3, lecz ZlyLos wylecial, error czy disconnect, nie istotne. Bylo 3v2, po czym zauwazylem to:
Zlego Losa nie bylo w grze, jednak widze, ze cos sie kreci. Zauwazylem to na minimapie, bo pojawil sie zielony budynek. Moge jedynie zapewniac, ze to nie ja go zrobilem. Zapytalem wiec, kto nim gra, a PSYHO jako pierwszy wyrwal sie do odpowiedzi, oczywiscie przeczacej.
http://antonio.original-war.net/Bugi/12 ... hot066.bmp
Kolejny krok byl taki, ze ludzie wchodzili do koszar, a bez kontroli ludzie nie wchodza do koszar. Ponadto na gorze srodek widac medyka, ktorego odwoluje PSYHO, zeby nie doszedl za daleko. Gdybym to ja bugowal, musialbym mu wyciagnac jednego lekarza, bez jego wiedzy. Trudne by to bylo.
http://antonio.original-war.net/Bugi/12 ... hot069.bmp
Zaznaczylem koszary, zeby zobaczyc ile ludzi tam wyslal, po chwili patrze, nowy kierunek nadany ludziom z koszar oraz widac punkt docelowy zaznaczajacego na bugu naukowca.
http://antonio.original-war.net/Bugi/12 ... hot071.bmp
Kolejna sytuacja - zamieszany gamer, ktory wraz z Krecikiem grali przeciwko mnie i PSYHO. Gram, jak zawsze, tradycyjna taktyka. Chcialem wlasnie poslac malpoludy, do rozwalenia bunkrow, a tu patrze - rozbudowane do wiez! Na minimapie widac, ze PSYHO mial ustawione koszary, a mozliwosc rozbudowania wiezy mozna uzyskac na 1 sposob. Ja sam sobie tego nigdy nie zrobilem przypadkowo. Co lepsze, w tej grze nie zdazylem ani razu zaznaczyc bunkrow. Na moje pytanie, kto rozbudowal mi bunkry odparl, ze to napewno gamer (jest swiadkiem) rozbudowal mi bunkry do wiez, mimo ze nie mial mozliwosci zaznaczenia moich jednostek, chyba ze ma maphacka, czyli to juz potezne oskarzenie.
http://antonio.original-war.net/Bugi/12 ... hot099.bmp
Dodam, ze slowo "Krecie" tyczylo sie obelgi w strone PSYHO, a zbieznosc nicku z Krecikiem byla przypadkowa.
Po grze, w ktorej oskarzyl gamera oraz po pokazaniu mu screenshota z bugiem na ZlymLosiu, ktory nie chcial sie przyznac stwierdzil nastepujaco, ze:
1. tam byl ZlyLos, on z nim wtedy nie gral.
2. to musial byc xxx grajacy pod nickiem PSYHO, i chcemy go wrobic.
3. to byl psychofans lub nabby, lub jeszcze ktos, kto musial akurat przybrac sobie jego nick, dla tej gry, zeby sobie pobugowac.
4. jego wtedy nie bylo
5. screen jest zrobiony bardzo dawno. (2 maja)
6. on gra na dole srodku i to nie mogl byc on.
7. screen jest nieprawdziwy.
8. tylko jedna widniejaca na ircu nazwa hosta od neostrady, jest jego
9. on nie daje sobie rozowego koloru, do nicka. (widac na ponizszym screenshocie)
http://antonio.original-war.net/Bugi/12 ... hot103.bmp
Zaluje, ze nie mam screenshotow z calej dyskusji, bo ciekawy log by z tego byl.
Przestrzegam wiec graczy, przed tego typu osobnikiem. Cecha charaktertystyczna dla niego jest trollowanie, gdy sie do niego zwrocicie, lub napiszecie cos tylko do druzyny w ktorej on jest, zapyta sie "ja???????????" potem powtorzy twoj nick, i zapyta jeszcze ze 3 razy, zamiast zrobic lub odpowiedziec na to, o co sie go pyta.
Ponadto pisze jedno slowo i enter, zamiast spacji, nie uzywa przecinkow, czesto robi bledy ortograficzne i lubi bardzi duze ilosci liter i znakow w emotach, bardzo duzo znakow zapytania.
Pisze to, bo sposobu "bycia" i odzywek praktycznie nie da sie zmienic z dnia na dzien, chyba ze ktos ma bardzo duza sile woli, wiec gdyby gral pod innym nickiem, prosze go kojarzyc z tymi faktami na podstawie sposobu jego pisowni i komunikacji.
Wszystkim osobom podejrzewajacych mnie o "bugi" w tym samym czasie, kiedy on byl na serwerze, odsylam ponownie do tego artykulu. Nie mowie, ze jestem swiety, co swiadcza pewne fakty, jednak jezeli gra juz nie ma sensu i chce sie pobawic, to sie do tego przyznaje.
PS. Osobie takiej jak Matrix z gory dziekuje za sceptyczne, asertywne nastawienie w stosunku do mnie oraz bycie po stronie PSYHA, bo mozna latwo wywnioskowac, ze wszystko, co dokonuje lub publikuje jest z gory spalone w jego mniemaniu, potwierdzaja to wszystkie sprzeciwiajace sie mi glosy w ankietach na temat moich pomyslow, lub pomyslow, ktore mi sie szczegolnie podobaja.
Jezeli PSYHO nie klamie, wnioskuje o bana za podszywanie dla: xxx (juz go ma, wiec mniejsza), NaBBy (czech, ktory nie ma pojecia o co chodzi), Psychofans (ktory gral zdaje sie jeszcze pare miesiecy temu, oraz nie jest swiadomy problemu), oraz pewien rodzaj slownego upomnienia dla gamera, (za bugowanie na wrogu nie widzac go), mnie, (za niesluszne oskarzenie, wrabianie go), ZlegoLosa (bo on z nim nie gra i mu sie nalezy)
Aaa, bylbym zapomnial. Aby nie bylo, ze nie dalem loga z IRC'a z jego obecnosci, oraz drobne wyjasnienia:
Sprawdzalem kiedy ostatnio psychofans, ktory sie wg PSYHA podszywal pod niego, niestety u BOTa nie widnial, wiec nie mogl grac, poniewaz gra byla w czasie, kiedy PSYHO byl na IRCu.
Code: Select all
<+AntonioPL> !seen *psycho*fans*
<@OWBOT> No matches were found.
<+AntonioPL> !seen *fans*
<@OWBOT> No matches were found.
Code: Select all
<+AntonioPL> !seen *ak*psyho*
<@OWBOT> I found 3 matches to your query (sorted): _OWP_PSYHOAK _OWP_AKPSYHO _OWP_AKPSYHOFfoch. _OWP_PSYHOAK (~psyhoak@acwd121.neoplus.adsl.tpnet.pl) was last seen changing nicks to _OWP_PSYHO on #original-war 9 hours, 37 minutes ago.
* Looking up _OWP_PSYHO user info...
* _OWP_mastaaaa (~mastaaaa@nat-tor2-97.aster.pl) has joined #original-war
<+AntonioPL> !seen *akpsyho*
<@OWBOT> I found 2 matches to your query (sorted): _OWP_AKPSYHO _OWP_AKPSYHOFfoch. _OWP_AKPSYHO (~akpsyho@adhn194.neoplus.adsl.tpnet.pl) was last seen changing nicks to _OWP_PSYHO on #original-war 1 day, 8 hours, 15 minutes ago.
<+AntonioPL> !seen *psyhoak*
<@OWBOT> _OWP_PSYHOAK (~psyhoak@acwd121.neoplus.adsl.tpnet.pl) was last seen changing nicks to _OWP_PSYHO on #original-war 9 hours, 39 minutes ago.
Dziekuje za uwage, licze na wyrozumialosc.