Umiejetnosc gry w OW???
- Nazim
- Community Veteran
tak wlasciwie, to HG na ciezkim (nie zaawansowanym) podwoziu maja lepsza wytrzymalosc od zaaw podwozia.. moze i malo, ale zawsze te bodaj 5 punktow pancerza lepiej.. gorzej, jesli wrog zacznie ci spi***alac.. chociaz, jeden z pierwszych HG rusherow (ktorym byl malo komu znany Retalion) w pierwszym etapie gry robil HG na ciezkim podwoziu, a potem dopiero zaawansowane, wiec co kto lubi 

Добрий день.. Акуна Матата!

Jak kto lubi
Dla mnie nawet na ab szybkośc sie liczy i to bardzo, chyba powinieneś to zauważyć jak ze mną grałeś
Nawet na sybkowym silniku to HG na zmiennym podwoziu są o wiele szybsze 32 to nie 25... Kiedyś uzywałem sybkowym częściej więc wiem coś o tym... Kto grał z TrueReaper`em to wie o co biega 

Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
"Life is brutal, a admin bardziej"

- Nazim
- Community Veteran
jak widac kazdy ma inna taktyke.. jak dla mnie true wymiata.. nie zapomne, jak rozwalil Fafika (po jakiejs godzince xD) robiac mu wjazd na chate paroma manualami z mechami lev 8-10 od prawej, kompami od lewej i od srodka i roz***al mu baze bez wiekszych problemow ;]
Phantom--> Wymiatał chciałeś powiedzieć, wymiatał
Phantom--> Wymiatał chciałeś powiedzieć, wymiatał

Добрий день.. Акуна Матата!

- Lesio
- Community Veteran
na ciezkim hg se tylko wytrzymalsze na poczatku ale po przebadaniu 3 kompowej i 3 uzbrojenie na zawansowanym maja lepsza obronetak wlasciwie, to HG na ciezkim (nie zaawansowanym) podwoziu maja lepsza wytrzymalosc od zaaw podwozia.. moze i malo, ale zawsze te bodaj 5 punktow pancerza lepiej.. gorzej, jesli wrog zacznie ci spi***alac.. chociaz, jeden z pierwszych HG rusherow (ktorym byl malo komu znany Retalion) w pierwszym etapie gry robil HG na ciezkim podwoziu, a potem dopiero zaawansowane, wiec co kto lubi