Original War Ranking, start od Turnieju CB.

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.
Répondre
Abdullah
Soldier level 0
Soldier level 0

Original War Ranking, start od Turnieju CB.

Beitrag par Abdullah »

Witam wszystkich,
By urozmaicić scenę stworzyłem Original War Ranking. Na czym to polega?
Po prostu na indywidualnych walkach. Ale żeby lepiej się z tym wszystkim zapoznać zapraszam: http://owranking.ubf.pl/

Organizowany jest Turniej CB po którym zostanie ułożony ranking najlepszych Polskich graczy, co prawda nie wiarygodny początkowo, jest tylko po to by powstał ogólnie jakiś początkowy, ale potem będą walki indywidualne o dane miejsce... Więcej info na: http://owranking.ubf.pl/ xD.

Wiem że Yuri_S robi jakiś ranking cb czy coś takiego wbudowane w grę, ale to inny typ rankingu.
Backero
Community Veteran
Community Veteran

Beitrag par Backero »

jeszcze pare tygodni temu byl taki projekt ale dlugo nie przetrwal; taki ingame bylby najlepszy jednak, a najlepszych graczy i tak znamy ^^ i nie kazdy zechce to udowadniac
Anarchy
Site Moderator
Chad

Beitrag par Anarchy »

Widzę, że wysoki poziom graczy, którzy się do gry rejestrują^^
Abdullah
Soldier level 0
Soldier level 0

Beitrag par Abdullah »

Niby znamy... Ale zawsze to jakieś urozmaicenie sceny ow. A ten ranking wbudowany w grę to chyba tylko cb. Nie wiem dokładnie bo wiem tylko trochę z rozmowy na GSA Gothuk coś pisał. Dodam że ten ranking jest zrobiony na podstawie i podobnych zasadach działania nie istniejącego już od dawna rankingu w innej grze.
Lesio
Community Veteran
Community Veteran

Beitrag par Lesio »

wg mnie to i tak sie nie sprawdzi i ja czekam na ranking jerzego i tak
Bild
Bild
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Beitrag par Antitheus »

Oczywiście że się nie sprawdzi. Niski poziom aktualności i dużo fake logów pewnie. Nie znam człowieka któryc hciałby zasędziować, obliczyć i utrzymać takie coś. Gdyby to póki co było wykonalne to jużby było zrobione. chybione zamiary.
Répondre