Przedstawiam wam mod zbudowany na kampanii Amerykańskiej i Ruskiej. Fabuła AM| Masz na zadanie wyeliminować rusków i przejąć złoża syberytu. Jest 6 misji AM i 2 misje RU.
Tex, wielka prośba - weź rób mody na jakość, nie na ilość... W drugiej misji znudziło mi się i przestałem. Monotonia takich samych ataków, cały czas bronienie się, dialogi sztywne i śmieszne. Ogólnie fabularnie mod leży Zresztą kod też nie jest piękny. W 1 misji nie zabiłem ani jednego ruska, a do tego grałem całą misję bez głównego bohatera, bo chciałem do eona wejść...
Troche słaby mod pod tym względem, że jak straic się bunkry to respiące się tam oddziały ruskich zamulają i stoją w miejscu mam nadzieje, że jak wydacie główną wersję będzie to naprawione pzdr
Chodzi ci o to że jak rozwalą obronę to nie jadą prosto na ciebie? tylko w miejscu stoją Pozmieniam trochę w tych atakach i dialogach Tak przy okazji to w modzie jest poziom trudności Jeśli ktoś grał na łatwym .. moja kampania jest łatwa bo ja tak robię, a Ru ma być trudniejsza.
Dernière modification par tex le ven. juin 19, 2009 12:20 pm, modifié 1 fois.
Jeżeli jest problem to mogę pomóc w drugiej misji np jest troche głupio że za długo się tą bazę zdobywa zlikiwduj tych inzynierów ;p rozumiesz że chcesz by mod nie był za łatwy ale to nudzi naprawdę pewnie krytyka Ci się niepodoba ale przynajmniej dzięki temu mod będzie lepszy i taki jakiego chcą ludzie
Jak chcesz zlikwidować inżynierów to idź żołnierzami w prawy dolny róg zacznij strzelać w skład aż w końcu przyjdą inżynierowie. I załatw ich No jeśli chcecie to usunę Koszary nie robi mi to różnicy.
Dzięki że napisałeś że jest taki bład, ale w następnej wersji będzie on poprawiony bo nie mogę tak naraz wydawać poprawkę. Gdzieś w Weekend wydamy następną wersje. Piszcie tu o każdym błędzie postaramy się go usunąć.
tex a écrit :Dzięki że napisałeś że jest taki bład, ale w następnej wersji będzie on poprawiony bo nie mogę tak naraz wydawać poprawkę. Gdzieś w Weekend wydamy następną wersje. Piszcie tu o każdym błędzie postaramy się go usunąć.
Sami nie testujecie moda ? Bo to raczej błąd któregp nie da się nie zauwazyć tetsujac mod ...