Mam problem: nigdy mi ow nie lagowalo na multi a dziś jak z kolegami graliśmy to zaczeło bardzo lagować. Czym to może być spowodowane mam patcha 1.10, było nas 4 graliśmy na Bazie Obcych Południe kontra Północ, ja zakładałem serwa mam internet netia 1,3Mb,s. Plis help!
// Gdyby każdy zakładał temat że dostał lagi mielibyśmy tu więcej postów niż na znanych warezach . Odpowiedź jest prosta - ktoś miał za wysoki ping. Tj miał włączone ściąganie etc. Chyba że windowaliście i często pausowaliście grę - wiem że takie coś tworzy lagacze. btw, to na hamachi? // AntitheusTheSupportus
Si vis pacem, para bellum jeśli chcesz pokoju, gotuj się do wojny.
Pablo lagi to codzienność na OW.Zapewne ktoś windował (alt+tab) lub miał zawalony transfer
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Taa.... ale to nie były lagi tylko lag- jedne duży zawiesił całą grę, i był the end, nic nie dało sie zrobić, nigdy w życiu nie mieliśmy lagów w OW jak graliśmy przynajmniej ja nie, oni z resztą też. A jak nikt nie będzie nic ściągał, ani wychodził z gry to OW powinno chodzić bez zarzutu, tak jak inne gry???
Si vis pacem, para bellum jeśli chcesz pokoju, gotuj się do wojny.
Jeżeli podczas pauzy mozna bylo normalnie pisac, ale przy wylaczonej pauzie nawet okienko do pisania wlaczalo kilka sekund - ktos zminimalizowal gre.
Jeżeli był zwis gry, czyli od razu okienko z czatem sie wlaczalo, nie mozna bylo zrobic pauzy etc - host wyszedl z gry