Poza tym, sędzia nie będzie się tak nudził, kiedy będzie mógł sobie pojeździć. Dzisiaj przetestuję "patcha" do moda, który ułatwi rozgrywanie Basic War.
Ekhem.. czy ktoś tu nie zapomniał o mnie? Chciałem, i nadal chcę zagrać w turnieju BW, tak więc..:
Incantatoris
- kontakt GG: 9991908
- Host? Sam nie wiem.
You're mom is hot. Ok. frack it. I lied. What you gonna do?!
Jutro o 22:00 mija termin składania zapisów do turnieju. Pozostały jeszcze trzy wolne miejsca. W chwili obecnej, tj., przy 9 uczestnikach, turniej zostanie rozegrany nieco nietypowym systemem, wszystkim zapisanym jednak gwarantuję możliwość udziału.
Liczba zgłoszonych do turnieju uczestników: 10. Podział na grupy w związku z tym przedstawia się następująco:
Grupa I:
1. Gwrhkhsh
2. Tupak
Grupa II:
1. DrCzurak
2. Tigra
3. Anarchy
Grupa III:
1. DrShadowrun
2. Ironmax
3. Incantatoris
Grupa IV:
1. Serpent
2. 0warfighter0
W grupach po trzech graczy każdy zagra z każdym, zwycięzca obu meczy wychodzi z grupy. W grupach dwuosobowych gramy do dwóch wygranych pojedynków.
Rozgrywki rozpoczęte zostaną jutro o 12:00, faza grupowa trwać będzie do niedzieli, ok. 20. Jutro rano podane zostaną sugerowane godziny rozegrania pojedynków.
Jeżeli do piątku go nie naprawie to oddaje turniej walkoverem
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Mecz o trzecie miejsce: DrCzurak vs 0warfighter0, godzina 18:00, finał: DrShadowrun vs Gwrhkhsh, godzina 19:45. Uprzejmie proszę zgłosić mi ewentualne zastrzeżenia co do terminów.