Bo masz starą wersję. Goth namotał wcześniej w MultiDescach, poprawił w 5.4, a obecnie jest 5.5 jako stabilne dla waszego turnieju. Śledź BLIP`a na stronie turnieju.Hardcor wrote:No właśnie co do tego moda Twojego. Nie wiem z jakiej to przyczyny ale jak go włączam, hostuje i zmieniam tryb na "wydobądź syberyt" to mi error wyskakuje i tak trzy razy pod rząd miałem ściągałem dwa razy i ciągle to samoNie wiem dlaczego tak.
Czas na turniej!
-
- Site Administrator
Re: Czas na turniej!
Pobrałem juz tą nową wersje i było to samo. Pobiorę jeszcze raz może się źle poprało albo coś 

- Gothuk
- Site Administrator
Pobierz jeszcze raz i usuń poprzedni folder z ME przed skopiowaniem nowej zawartości, tak dla pewności.
-
- Site Administrator
To nie będzie raczej potrzebne.Gothuk wrote:Pobierz jeszcze raz i usuń poprzedni folder z ME przed skopiowaniem nowej zawartości, tak dla pewności.
Nie pierz moich plików!Hardcor wrote:Pobrałem juz tą nową wersje i było to samo. Pobiorę jeszcze raz może się źle poprało albo coś

- pijanymis
- Soldier level 6
pytanie do PM Who daj jakiś kontakt do siebie bo gadałeś żeby ci pisać że będziesz sędziować a tu ch*j nikt nie ma kontaktu a my czekamy
-
- Site Administrator
Miś, PM!
- Incantatoris
- Soldier level 6
Przypominam: jedyny kontakt do mnie to email, PM na tym forum i kanale IRC.PM.Who wrote: Edit: Ozi, nie używam Gadu-gadu. Tak jak pisze w regulaminie: komunikować się ze mną na PM.
W sprawie sędziowania: nie przypominam sobie, abym tak pisał. W regulaminie wyraźnie napisałem, że walki mogą odbywać się bez sędziego. Odsyłam do zasad: http://turniej.original-war.net/01.html Jakby co to punkt 7. Tutaj apel do wszystkich: zapoznajcie się ku**a z tym regulaminem!
I następnym razem takie sprawy na PM..
Tak zrobiłem i jest już okGothuk wrote:Pobierz jeszcze raz i usuń poprzedni folder z ME przed skopiowaniem nowej zawartości, tak dla pewności.

Turniej ruszyl do przodu? czy nie chce ci sie tabelek narazie zaaktualizowac?
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

- Incantatoris
- Soldier level 6
Takie pytania na PM. Ale skoro już napisałeś tutaj wiadomość i zasiałeś ziarno zwątpienia w sercu innych (:D), to już ci odpowiem tutaj: turniej przez cały czas idzie do przodu. Wczoraj bodajże Rutek potwierdził twoją wygraną, próbuje złapać dwie kolejne osoby. Szybciej pójdzie, jeżeli od razu prześlecie screenshota, albo jeżeli i przeciwnik napisze sprawozdanie. Co do mego "niechcenia": pomyślałem, że nie będę co jedną walkę aktualizować, bo to tylko dodatkowa robota. Jak zbiorą się dwa, trzy zwycięstwa to zaktualizuje. Wszystko ku**a jasne?
// nie :<
// nie :<
- Incantatoris
- Soldier level 6
Jakoś nie mogę ruszyć swojej walki i jeszcze jedna para nie może rozegrać gry. Postaram się jak najszybciej zagrać. Jutro zaczynają mi się ferie, więc będę miał więcej czasu.