Multi accounts?
Multi accounts?
Witam,
Pisze w sprawie dwoch uzytkownikow - Tomek795 oraz Tomek112
Czy ktos z adminow moze mnie poinformowac, czy przypadkiem nie jest to ta sama osoba?
Pisze w sprawie dwoch uzytkownikow - Tomek795 oraz Tomek112
Czy ktos z adminow moze mnie poinformowac, czy przypadkiem nie jest to ta sama osoba?
Re: Multi accounts?
Możesz nie wierzyć w to co napiszę, bo masz takie prawo
. A moje zdanie jest takie: są to 2 różne osoby, które się jeszcze nigdy nie spotkały (widziały) na forum, lobby itd.
(Jedyne co mi się kojarzy, to jakiś Tomek, ale bez numerków no chyba, że nick zmienił
)

pomek, masz z kazdym problem?
Mnie to tam nieinteresuje. Jakktoś sie pod kogoś potrzywa to tylko świadczy jakim jest noobem.
Nie do Ciebie pisze, wiec po co sie udzielasz? Sprawa nie dotyczy takze Ciebie, wiec podwojnie "po co sie udzielasz?"mattin111 a écrit :pomek, masz z kazdym problem?
Dzieki, Tomek795. Odnosnie gracza o nicku Tomek, jego nick jest bardzo unikatowy

Mimo wszystko, chcialbym uslyszec zdanie Admina. Nie, ze Ci nie wierze, bo to moglem wyjasnic na PW. Chce tylko jasnoc sytuacji...
Moim zdaniem wchodzisz co 10 min na OWN i czekasz zeby kogos zjechac 

Miał taki nick w 100% moja wina ,że nie dodał liczb czy dodatkowych znaków??pomek a écrit :Dzieki, Tomek795. Odnosnie gracza o nicku Tomek, jego nick jest bardzo unikatowywiec sam sobie winien, ze ma 'kopie'
..
-
- Site Administrator
Różni.