Balans Patch?
Jak dla mnie ( weterana OW a co
) balans patch jest potrzebny ale w wersji takiej jaką ma na myśli Yuri. Otóż w takiej wersji jaka jest teraz trzeba naprawdę umieć przebierać palcami żeby się uchronic przed HG rushem i mało komu to wychodzi, więc zmniejszanie surowców jest po prostu pomysłem jakby to powiedzieć nie uraziwszy Mules`a - beznadziejnym, bo prędzej czy poxniej on i tak tych HG naprodukuje, a Ty z mniejszą ilością surowcow też się przed tym nie uchronisz...Owszem moze zdobywanie ropy i sybu jest uproszczone w OW ale to juz tylko wina tworcow gry i ja bym tego nie ruszał...

- Lesio
- Community Veteran
Tak mules twierdze ze powinno zostac tak jak jest bo ten caly "HG rush" przeszkadza tylko tobie i reszta starych graczy ktorzy juz nei graja i tlyko sie bulwersuja i nie graja i taka jest prawda. To ze ci cos sie nie podoba to nie znaczy ze nie podoba sie wszystkim. Z tych starych graczy jedyne pojecie jako tako o grze na ow ma Phant ktory zakladam ze tez umie niezle tak zwany "HG rush". A te czasy ktore byly kiedys juz nei wroca ktos ustalil zasady cw nie po to zeby takie osoby jak ty zmienialy sobie je bo poprostu nie radza sobie z innymi graczami ktorzy graja na HG
- YuriStriatov
- Site Administrator
Dokladnie Yuri. Moze i glupio wyskoczylem z tym pomyslem, ale sam przyznasz ze drobne utrudnienia dotyczce wydobywania ropy i sybu by sie przydaly, tak samo jak powinna wzrosnac ich rola. A co do Lesia: to moze odrazu zrobmy bota co bedzie robil max hg i wysylal slepo na baze i wystawiajmy go w ClanBase i bedzie genialnie. Konkurs kto zrobi lepszego bota....
- YuriStriatov
- Site Administrator