Screen przedstawiający Raynora, Tychusa, tego typa od zabójców (nie pamiętam jak się nazywa), Nova, Svan nie wiem jak się to ma do OW, czyli po prostu wstawiłeś screena z bohaterami Starcrafta 2.
Dernière modification par Nefarem le sam. avr. 20, 2019 9:21 pm, modifié 1 fois.
Absolute Dominion
Spoiler:
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.
Jeżeli chcesz żeby ktoś zagrał w to demo to musisz jakoś ludzi zachęcić, bo pobieranie Starcrafta w ciemno mija się z celem. Zwłaszcza że większość osób na tym forum nie miało do czynienia ze SC2.
Creative a écrit : Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative a écrit :
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
Nefarem a écrit : ↑sam. avr. 20, 2019 9:20 pm
Screen przedstawiający Raynora, Tychusa, tego typa od zabójców (nie pamiętam jak się nazywa), Nova, Svan nie wiem jak się to ma do OW, czyli po prostu wstawiłeś screena z bohaterami Starcrafta 2.
Jakby to ująć w tym SS chodzi raczej o pokazanie mechaniki przypisanych inwidualnych charakterów do jednostek jak w OW (ikon ale też imion, dzwięków, modeli, statystyk itp.)
Gelwe a écrit : ↑sam. avr. 20, 2019 9:40 pm
Jeżeli chcesz żeby ktoś zagrał w to demo to musisz jakoś ludzi zachęcić, bo pobieranie Starcrafta w ciemno mija się z celem. Zwłaszcza że większość osób na tym forum nie miało do czynienia ze SC2.
Ja tylko (z braku lepszego zajęcia) pokazuję niedowiarkom że odtworzenie mechanik z OW w edytorze SC2 jest możliwe ale dobra niech stracę nagram coś a co was najbardziej interesuję?
KuRtt a écrit : ↑sam. avr. 20, 2019 10:36 pm
Ja tylko (z braku lepszego zajęcia) pokazuję niedowiarkom że odtworzenie mechanik z OW w edytorze SC2 jest możliwe ale dobra niech stracę nagram coś a co was najbardziej interesuję?
Gdzie to pokazałeś? Na razie widziałem tylko screeny z SC2 które nic mi nie mówią. Nagraj po prostu gameplay/prezentacje tych mechanik i będzie dobrze.
Creative a écrit : Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative a écrit :
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
KuRtt a écrit : ↑sam. avr. 20, 2019 10:36 pm
Gdzie to pokazałeś? Na razie widziałem tylko screeny z SC2 które nic mi nie mówią. Nagraj po prostu gameplay/prezentacje tych mechanik i będzie dobrze.
W mod'zie rzecz jasna no to masz ss'a który Ci będzie coś mówił ta sama jednostka oddzielne statystyki i paski doświadczenia w zależności od "profesji"
KuRtt a écrit : ↑sam. avr. 20, 2019 7:38 pm
Z tego co widzę to chyba nikomu nie chciało się sciągnąć SC2 żeby to przetestować więc całkiem możliwe że zacznę robić coś innego.
Nie ma to jak ogłaszać się na forum OW że robi się moda do Starcrafta
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Gelwe a écrit : ↑sam. avr. 20, 2019 11:36 pm
Ale to mod w klimatach OW.
Do ARMA też powstał mod w klimatach OW, mimo to nie słyszałem żeby ktoś z forum w tamtego moda zagrał. Po prostu jest on kierowany dla graczy ARMA a nie OW...
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Gelwe a écrit : ↑sam. avr. 20, 2019 11:36 pm
Ale to mod w klimatach OW.
Do ARMA też powstał mod w klimatach OW, mimo to nie słyszałem żeby ktoś z forum w tamtego moda zagrał. Po prostu jest on kierowany dla graczy ARMA a nie OW...
Ciekawe do kogo może być kierowany ten mod...
(edit) może masz racje i nie warto nic robić
Dernière modification par KuRtt le dim. avr. 21, 2019 3:10 pm, modifié 1 fois.