Gdy wchodzę w multiplayera najpierw na chacie pisze connecting to i jakieś tam ip. -jak zwykle, tylko że potem wyskakuje mi na czerwono Error Connecting. Przez to nie widzę gier innych poza osobami połączonymi przez hamachi i podejrzewam, że inni mojego serweru też nie widzą Patcha mam 1.12.7, zainstalowany poprawnie, bo wcześniej miałem 1.12.2 Proszę o pomoc w naprawieniu tego błędu. Jak nie tu napisałem to przepraszam.
Czyjeś serwery na pewno widać ale zazwyczaj rzadko ktoś taki serwer zakłada.
Co do widoku twojego serwera, jeśli nie mas zew.ip to nikt nie będzie widział twojego serwera.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Właśnie problem w tym, że kolega widzi serwy, na own w Master Server one są, a ja ich nie widzę. A co do mojego serwera to porty mam odblokowane, zapory powyłączane, no i z kolegą na moim serwie gramy, ale połączeni przez hamachi. Kiedyś tego problemu nie miałem, nie dawno z powrotem zacząłem grać w ow i ciągle ten błąd wyskakuje. A i jeszcze jedno, kolega powiedział, że przy moim serwie pisze TCP/IP a przy innych Internet.
Połączenie przez hamachi traktowane jest jako TCP/IP.
Jeszcze raz powtórzę:
Error Connecting dotyczy czatu, a nie samej gry.
Co do serwerów, nie wiem czemu ich nie widzisz. Z drugiej strony MS dodaje dużo serwerów do swojej listy, dodaje nawet te które nie mają zew.ip przez co potem wynikają takie fejki.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak