Tytuł: The Original History of Friends
Czas Produkcji: Marzec - Kwiecień 2008
Liczba misji: 12
Fabuła: Rosjanie żądają od USA oddanie im pod kontrole terenów Alaski inaczej grożą iż przejmą ją siłą naszym celem jest wypędzenie wrogich oddziałów ze Stanów Zjednoczonych i zbadanie o co w tym wszystkim chodzi. Starałem się jak najbardziej odbiegać od głównej fabuły.
Poziom Trudności: Cóż myślę, że za pierwszym razem nikt nie przejdzie każdej z misji. Od misji 5 w górę jest niezmiernie trudno i nie sądzę, że komuś bez wczytywania gry się uda, ale zobaczymy. Szczerze moda kierowałem raczej do graczy zaawasowanych.
Dlaczego dopiero teraz?:Cóż wydałem moda to 2-3 dni później już był patch 1.10 który bez folderu #POL w polskiej wersji nie czyta dialogów nie chciało mi się zrobić tego folderu chociaż zajmuje to dosłownie minute. Dlatego w moda pograli sobie tylko testerzy i byli klanowicze DC tak jak w moda numer 1. Teraz wydany pod wpływem nie dowierzeń paru ludzi

LINK [code]http://www.speedyshare.com/157427579.html[/code]
Aha i prosze więcje nie gadać, że czegoś nie zrobiłem jeżeli nic na ten temat nie wiecie. Obecnie zajmuje się innym projektem, który będzie bardziej zaawansowany skryptowo oraz fabularnie

Aha moda odpalać koniecznie w grze a nie modlauncherem