Prośba
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontakt:
to nie jest jak nauka jazdy rowerem.
Aby się tego nauczyć muisz znać podstawy programowania i podstawowe języki. Do tego tzreba być biegłym w matematyce, byc rozgarnięty, kreatywny a przede wszystkim BYSTRYM.
'Posługiwanie' się sailem to nie sztuka władania widelcem a obraz własnej kreatywności. Kod, który masz napisac ma byc czytany jak poemat lub oglądany jak dzieło sztuki.
Jeśli nie masz powołania to się za to nie zabieraj
ps. to już chyba któryś z rzędu podobny temat. Dobrze ci radzę skończ 'modować' a zabierz się za lektury szkolne.
Aby się tego nauczyć muisz znać podstawy programowania i podstawowe języki. Do tego tzreba być biegłym w matematyce, byc rozgarnięty, kreatywny a przede wszystkim BYSTRYM.
'Posługiwanie' się sailem to nie sztuka władania widelcem a obraz własnej kreatywności. Kod, który masz napisac ma byc czytany jak poemat lub oglądany jak dzieło sztuki.
Jeśli nie masz powołania to się za to nie zabieraj
ps. to już chyba któryś z rzędu podobny temat. Dobrze ci radzę skończ 'modować' a zabierz się za lektury szkolne.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontakt:
a co do postu dropsa to poweim ze tu nie chodzi o kumanie 40927378231487327429482 linijek kodów tylko o wyuczenie się wzorów bloków i konstruowanie własnych.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
linijki
tjaaaa 091274514512 linijek kodu.....
tak jak napisal Lucyfer wzory blokow i mozna robic co sie chce
do sensownego uzywania saila trzeba byc przynajmniej na tyle bystrym zeby podstaw sie samemu nauczyc - jesli nie po prostu daj se siana bo i tak nie poradzisz sobie z zapamietaniem wszystkich comend, skladni i zmiennych
tak jak napisal Lucyfer wzory blokow i mozna robic co sie chce
do sensownego uzywania saila trzeba byc przynajmniej na tyle bystrym zeby podstaw sie samemu nauczyc - jesli nie po prostu daj se siana bo i tak nie poradzisz sobie z zapamietaniem wszystkich comend, skladni i zmiennych
Nosz k***a to sobie poszukaj na forum zanim założysz temat przecież nikt Ci tu nie będzie wykładał po raz n-ty podstaw SAILa. Twoje tematy typu: Jak się tworzy mody, albo ten są bez sensu i powinny być od razu kasowane(!)
Jak potrzebujesz pomocy to pisz jak już coś zrobisz i jak będziesz miał jakiś konkretny problem (ale najpierw użyj szukajki i zobacz czy już ktoś o to nie pytał!!!) to tyle w tym temacie.
Jak potrzebujesz pomocy to pisz jak już coś zrobisz i jak będziesz miał jakiś konkretny problem (ale najpierw użyj szukajki i zobacz czy już ktoś o to nie pytał!!!) to tyle w tym temacie.
- Moonstrider
- Soldier level 4
- Kontakt:
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
ja też nie kapuję oco chodzi z tym SAILem ale jak tak patrzę na te kody co napisaliście to trochę już zaczynam kumać bez znajomości jakiego kolwiek języka ;p nie mam sposobności tego w praktyce zastosować bo komp mi się spalił ale wiem że zaczyna się od
Ale nie wiem czy gdzieś tu nie będzie xd uczę się i chcę modować ;p
Código: Seleccionar todo
export JMM, ru1,ru2
starting;
begin;
blablabla....
Código: Seleccionar todo
function start;
Xero Rozbujca escribió:ja też nie kapuję oco chodzi z tym SAILem ale jak tak patrzę na te kody co napisaliście to trochę już zaczynam kumać bez znajomości jakiego kolwiek języka ;p nie mam sposobności tego w praktyce zastosować bo komp mi się spalił ale wiem że zaczyna się odAle nie wiem czy gdzieś tu nie będzieCódigo: Seleccionar todo
export JMM, ru1,ru2 starting; begin; blablabla....
xd uczę się i chcę modować ;pCódigo: Seleccionar todo
function start;
Widać że nie bardzo wiesz o czym piszesz