a co do tej zazdrosci to pozostawie to bez komentarza
zgodze sie ze nikt nie pownien obrazac adminow ale admini to gracze tacy sami jak inni.
Zamiastokreslac bany na ile miesiecy to zastanowcie sie lepiej czym powinien zajmowac sie admin zgodze sie ze admin powinien byc to zasluzony gracz gracz grajacy kilka lat (wielu takich nie zostało

Teraz na ms panuje wieczne oskarzanie sie o chetowanie a wojny klanowe zeszly na poziom krytyczny coraz mnie graczy gra spowodowane jest to wieloma czynikami wiec ja takich zlych czasow to nie pamietam a klanow zostalo moze 3 i to jeszcze wiekszac nie aktywnych
antidlaczego jak tobie zabrano przywileje na GSA(zbanowano) http://forum.original-war.net/viewtopic.php?f=5&t=1318 to sam walczyles o swoje a teraz robisz podobne rzeczy co ten co cie zbanowal pomysl nad tym (wiem ze powiesz ze to byla inna sytuacja i ze ja o niej nic nie wiem ale robicie podbnie jak tamten gosciu.
- teraz zeby nie bylo praca jaka wykonujecie na ms nie jest zla wiem ze to jest ciezki kawalek chleba jak ciagle ktos czegos chce spamuje gygy , pw poswiecacie duzo swojego czasu zeby pilnowac tej spolecznosci. Ale jak podkreslalem wczesniej ban powinien byc ostatecznościa.