Piszę ten temat bo coś trzeba zrobić z postami, któe niby coś znaczą, ale musisz je ku**a przeczytać 50 razy, żeby zrozumięc treść. Ja rozumiem 2-3 orty, ale jak sie pisze non-stop z małej litery i non stop bez kropek to jak mam cokolwiek u cholery zrozumieć. I nie pie***lcie mi że admini i moderatorzy są od tego żeby takie posty poprawiać, bo tak to nawet w 4 ( NoSs'a nie liczę ) byśmy nontoper poprawiali posty Nadola czy innego talenta, któy nie potrafi skleić składnie paru zdań.. Jakieś propozycję? ( bo jeśli nie to niedlugo nam się tu zrobi forum w stylu "SiEMciA PoGLikAsH ?" ku**a mać )
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Już tak nie obciążajmy narazie Yuriego. Fakt system ostrzeżeń by się przydał, ale póki co warto byłoby wyłapywać takie talenty i jakoś to tempić np. poprzez specjalne rangi. I nie chodzi mi o to, żeby łapać za słówka, orty czy ku**y. Po prostu albo piszesz NORMALNIE po POLSKU, albo nic nie piszesz i tyle.
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Wiem że lubisz zenka to bys go troche ucieszyl bo zamiat kasowac posty i tematy to dalby najwyzej ostrzezenie(np.nazimowi za bluzgi jak go straszyl grzywna)i trza
Yuri: przeczytaj ostatni post LL'a w tym temacie albo którykolwiek post Nadola i spróbuj go zrozumieć za pierwszym razem ( chociaz LL'a jeszcze idzie zrozumieć )