Hmmmmm...
Matura się zbliża dużymi krokami i czas się już wziąć za prezentację maturalną...
Wybrałem temat "Motywy religijne w literaturze fantasy". Z literaturą podmiotu problemu nie mam, w tym przypadku temat wymarzony dla mnie(problemem tylko poloniści... nie mów tego co chcesz powiedzieć na ten temat tylko to, co chcemy usłyszeć, ahhh, ale dywgacje nt. humanistów i w ogóle matury może kiedyś w osobnym temacie). Mam problem z literaturą przedmiotu...
Chciałbym poznać Wasze zdanie, propozycje literatury przedmiotu i ogólnie nt. motywów religijnych w fantastyce.
---
ty,
JRF
O prezentacji maturalnej
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontakt:
Re: O prezentacji maturalnej
Znajdź jakiegoś kolesia, który pisał o religii - polecam poprzeglądać literaturę socjologiczną.
Po drugie z pewnością ktoś pisał coś o Sapkowskim itp.
Ewentualnie znajdziesz jakieś eseje na ten temat, na które to możesz się powołać w pracy.
Po drugie z pewnością ktoś pisał coś o Sapkowskim itp.
Ewentualnie znajdziesz jakieś eseje na ten temat, na które to możesz się powołać w pracy.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
-
- Soldier level 6
Hmm.. z motywów religijnych w literaturze fantasy na 100% będą książki Jacka Piekary "Ja, inkwizytor". O to ci chodziło? O takie przykłady? Bo napisałeś tę prośbę że nie bardzo kumam o co chodzi, ale mam nadzieje że pomogłeś cosik 

ehmm chodzi mi o literaturę PRZEDmiotu, bo PODmiotu nie mam problemu
czyli o prace w których pisze się na powyższy temat
---
ty
JRF
czyli o prace w których pisze się na powyższy temat
---
ty
JRF