Btw. na naszym facebookowym fanpage kobiety stanowią aż 2% populacji fanów

Eh, nie dogodzi wam. Nie było audio źle, jest audio też źleSzymiew a écrit :Sikorski i ten co go wita - rewelka, ale jak usłyszałem Rona, to od razu przyszło mi na myśl coś takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=uDV_CQRXZ-Y
Jeśli nie dla Polaków to dla kogo? Może Marsjan?Szymiew a écrit :Było nie robić wersji dla Polaków!
Jest na to odpowiednia komenda ;dSzymiew a écrit :Ta cyferka nad Hackiem to liczba obsługiwanych pojazdów? Jak ty żeś to zrobił?![]()
Code : Tout sélectionner
Co będzie warunkiem do wybudowania dobudowy radarowej, bo nowych technologii chyba nie da się dodawać?
Dzięki, mam nadzieje że się nie porzyga ;Dgeneralmorozov a écrit :Ten mod połknie całe OW z jego dodatkamiSzacun 200%
Nie wiem jak Nefarem ale ja za te kluchy bym się obraziłsAtUrNo a écrit :Zapowiada się ciekawie , ale ten głos brzmiał jakbyś kluchy w gębie mielił :/
Normalnie, skrypt broni jest napisany w SAILu. Model to nieco zmieniona bomba samobieżna.MarkedOne a écrit :Ciekawi mnie to jak zrobiłeś tą bombę biologiczną : >
Nigdy nie rozumiałem czemu jak są dwie rakiety to leci tylko jednaMarkedOne a écrit : W Dymitrze też mam ruskie rakiety strzelające podwójnie x)
Dzięki ;DMart a écrit :Ogólnie świetnie wszystko wygląda. Na propsie