Chodzi o to że przydało by się dodać zaawansowane CPU.Markok escribió:Czyli w tych czterech misjach które masz, nie masz zaimplementowanego tego "saila którego nie znasz" ? Są jeszcze nieskończone ? A pomysł z filmikiem fajny, może zrób mini-poradnik jak Jeanks
[Zapowiedź] - Sniper
Re: [Zapowiedź] - Sniper

Yhm? Chyba masz na myśli AI., czyli sztuczną Inteligencje? Spróbuj załatwić algorytmy od Google.
Nikt was tak nie *****
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.
Blackmen robi Intel Core i9Creative escribió: Chodzi o to że przydało by się dodać zaawansowane CPU.
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
AI.Terminat escribió:Yhm? Chyba masz na myśli AI., czyli sztuczną Inteligencje? Spróbuj załatwić algorytmy od Google.

-
- Soldier level 6
- Kontakt:
Artificial Intelligence
A.I.
Polecam zajrzeć do nowego wydania East Legiona, skoro Nefarem w changelogu każdej misji pisze o A.I., to powinieneś coś tam znaleźć
A.I.
Polecam zajrzeć do nowego wydania East Legiona, skoro Nefarem w changelogu każdej misji pisze o A.I., to powinieneś coś tam znaleźć

Czyli nagrywasz 50 % każdej misji?
Creative escribió:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative escribió: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Nagrywam jak będę robił resztę 50% misji.Gelwe escribió:Czyli nagrywasz 50 % każdej misji?

Zrób making-of jak powstają twoje misje
.

Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Jestem za, przydał by mi się porządny poradnik tworzenia modów.Nefarem escribió:Zrób making-of jak powstają twoje misje.

Creative escribió:
Creative escribió: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
A potem oznaczenia dodatkowe nie należy tego tak robić już to widzę 

O co chodzi Ci dokładnie?Ralf32 escribió:A potem oznaczenia dodatkowe nie należy tego tak robić już to widzę

Jest poniedziałek, a miałeś dodać filmik jak robisz 5 misje którą miałeś robić w piątek - pytam więc gdzie jest filmik?
Creative escribió:
Nie wszystko jest tak jak by się chciało. Filmik będzie później.Gelwe escribió:Jest poniedziałek, a miałeś dodać filmik jak robisz 5 misje którą miałeś robić w piątek - pytam więc gdzie jest filmik?

Później to znaczy kiedy? Zdeklaruj się i podaj prawdopodobną datę gdyż fani czekająNie wszystko jest tak jak by się chciało. Filmik będzie później.

Creative escribió: