Na normalnym. Nie sprawdzałem za bardzo, co się dzieje w lesie, pilnowałem wzgórza i drogi dookoła i tu na bank nikt nie przeszedł, plus wiadomo wysłanie kogoś po Gajdara.
Rozumiem

Na normalnym. Nie sprawdzałem za bardzo, co się dzieje w lesie, pilnowałem wzgórza i drogi dookoła i tu na bank nikt nie przeszedł, plus wiadomo wysłanie kogoś po Gajdara.
Rozumiem
W takim razie możliwe że zrespiło się ich za mało by zdobyć medal, do poprawy.nadwrazliwosc_zebow píše: ↑stř pro 29, 2021 12:23 pmNa normalnym. Nie sprawdzałem za bardzo, co się dzieje w lesie, pilnowałem wzgórza i drogi dookoła i tu na bank nikt nie przeszedł, plus wiadomo wysłanie kogoś po Gajdara.
Tak, w misji 10.utopijnymood píše: ↑úte led 04, 2022 8:01 pm Czy po 3 misji powinna pojawić się jakaś cutscenka która zwiastuje przeżycie Cornella i pojawienie się jego w 9 misji?
?- zhakowany Behemot pomimo tego że mogę nim normalnie sterować, to atakuje jednostki gracza.
Potrzebuje więcej informacji co i jak robiłeś w której minucie. Możliwe że na mapie pozostały gdzieś arabskie jednostki.nadwrazliwosc_zebow píše: ↑sob led 08, 2022 3:07 pm Nie umiem skończyć Am15. Zniszczyłem wszystkie jednostki we wszystkich innych kolorach i nic. Ogólnie mam wrażenie, że gra nie ogarnia pokonania Rosjan. Przymierze po dialogu ucieka, Legion też oprócz tych, co się przyłączają. A Rosjanie zostają w bazie i robią dalej badania i czołgi. Odpalają się też dialogi ze Stevensem i o behemotach nawet jeśli Rosjanie już się poddali, dialog Rotha mi pominęło jak należy.
Nie używa się starych save'ów gdyż nie są kompatybilne. Misje trzeba zacząć od nowa.nadwrazliwosc_zebow píše: ↑sob led 08, 2022 3:07 pm Jakiś stary save, który mi został z czasów, kiedy kampania amerykańska została wydana, też kończy mi się na Am14, więc pewnie wtedy też miałem taki problem.
Am05_cont:nadwrazliwosc_zebow píše: ↑sob led 08, 2022 3:07 pm - w Am06 na początku znika część budynków w Delcie, na ich miejscu są drzewa, których wcześniej tam nie było.
Stary profil? Bez pliku profilu nie sprawdzę co jest tego przyczyną.nadwrazliwosc_zebow píše: ↑sob led 08, 2022 3:07 pm - w Am08 nie pojawia mi się żaden dowódca bazy. Harrison na początku gada sam do siebie, a potem Macmillan po przybyciu dostaje informację, że porucznik nie żyje. I Brown, i Donaldson przeżyli Am04.
Specjalne blokowanie inżyniera. Taki urok tej gry.nadwrazliwosc_zebow píše: ↑sob led 08, 2022 3:07 pm - w Am09 straciłem medal, bo arabski inżynier podszedł do mojego składu i zamiast brać paliwo, to tak sobie został. Po jakimś czasie Arabowie się znudzili i poszli bez żadnego dialogu.
Ludzie bugowali Arabów stawiając im w bazie pojazdy. Nie ma idealnego rozwiązania tego problemu.nadwrazliwosc_zebow píše: ↑sob led 08, 2022 3:07 pm - w Am10 denerwujące jest to odpalanie się sądu polowego za wejście do arabskiej bazy. Wystarczy ruszyć ławą wszystkimi czołgami z miejsca początkowego do naukowców i za każdym razem się włączy. Zdrada chyba nie powinna polegać na tym, że cywilna ciężarówka przejedzie blisko ich fortyfikacji...
Stare pliki. Nie powinno się instalować nowszych wersji na te starsze.nadwrazliwosc_zebow píše: ↑sob led 08, 2022 3:07 pm - w Am13 baza nazywa się Omega, podczas ładowania Am14 na dużej mapie jest podpisana jako Lambda, a podczas ładowania Am15 w ogóle jej nie ma.
Dostajesz losowe postaci. Nie widzę powodu dla którego te pojazdy miałby należeć do gracza. Normalnie powinny wyjechać za mapę.nadwrazliwosc_zebow píše: ↑sob led 08, 2022 3:07 pm - w Am15 dostałem arabskie wieże kontrolne i arabskich mechaników je obsługujących, ale nie dostałem arabskich zdalnych czołgów. Skoro mechanicy zdecydowali, że się do mnie przyłączają, to czołgi też powinny być moje.
Liczba posiadanych ludzi + 2 lub więcej to jest warunek by Kurin zaliczył Ci nadmiar pojazdów. I tak amerykańskie pojazdy oraz rosyjskie komory transportowe nie są zaliczane do tego.
Na ten medal składa się kilka rzeczy m.in. budowa bunkrów czy liczba miotaczy.