zoNE pisze: ↑pn paź 28, 2019 7:19 pm
Hmmm nie znam tych programów do nagrywania (nie wiem czy współpracują dobrze z OW - może to kwestia programów?), ale z darmowych dobrych, które dobrze działają możesz spróbować z OBS oraz z MSIAfterburner. MSIAfterburner działa nawet przy przechwytywaniu gry (najlepiej w oknie), OBS działa i tak i tak, acz czasami miewa gorsze dni - zależnie od wersji (ale albo okno albo pulpit zawsze działa).
na poprzedniej wersji bo mam skopiowany stary folder z grą te programy działały bez zarzutu
ten OBS miałem mały problem z włączeniem nagrywania bo pokazywało komunikat o jakimś sterowniku (zaktualizowana karta graficzna pare dni temu, asekuracyjnie sprawdziłem aktualizacje, nie ma nowych) [o taki komunikat jak ten gościu pokazuje, tylko że u mnie jego sposób nie zadziałał, ale jakoś ruszyło w końcu https://www.youtube.com/watch?v=k7s7hQLMmVw ]
i nie nagrywaniem pulpitu bo też pokazywało czarny ekran lecz przez nagrywanie gry ale poszło chodź myślałem że nie ruszy bo kawałek intra specjalnie nie mijałem żeby sprawdzić to intro się nie nagrało obrazu ale misja po włączeniu się nagrała
Gelwe pisze: ↑pn paź 28, 2019 9:16 pm
Mam nadzieje że to nie jest twój ostatni post na forum.
też tak myśle
a z troche innej strony taki błąd mnie nawiedził w momencie kiedy otworze OW i klikne wczytaj grę to nie zawsze (za 2-3 razem kliknięcia wczytaj grę) kiedy to otwiera się okienko z zapisanymi momentami
w tym przypadku akurat w momencie kiedy wybrałem MyMod w modach, ale nie ma to znaczenia na normalnym, czy teżdomyślnym też sie to przytrafia :/
@Lavigo. - czy możesz podesłać save na którym Ci się to robi?
to mi sie nie robi jak próbuje wczytać jakiegoś sejwa tylko jeszcze zanim go wczytam
odpala się gra i klikam na opcje wczytaj gre i w tym momencie wyskakuje błąd, nie otwiera się okienko z wyborem misji do wczytania
tzn czasem się otwiera to okienko z wyborem misji tak co 2 - 3 próby wczytania
Ostatnio zmieniony wt paź 29, 2019 5:40 pm przez Lavigo., łącznie zmieniany 1 raz.
Ten błąd został wykryty chwilę po wypuszczeniu łatki. Wynika on z pomyłki. Jeżeli chcesz pograć multiplayer to trzeba zrobić downgrade.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
sorka za odgrzewanie kotleta ;p
czy jest jakaś nowsza łatka już może albo cos w tym stylu?
bo w tej nie działa przegląd postaci i kiedy do misji mam wybrać kilka osób to nie mogę ich posegregować według profesji
Łatki są na discordzie OW. Z tego co wiem okno wyboru postaci nadal nie ma funkcji sortowania.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak