OW Warsztat
Re: OW Warsztat
Nie...Creative wrote:Można już pobierać mody z warsztatu na steam, skoro jest publiczny?
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Nie dla dorosłych.Creative wrote:Można już pobierać mody z warsztatu na steam, skoro jest publiczny?
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Czemu?Nefarem wrote:Nie...Creative wrote:Można już pobierać mody z warsztatu na steam, skoro jest publiczny?

Creative wrote:Czemu?Nefarem wrote:Nie...Creative wrote:Można już pobierać mody z warsztatu na steam, skoro jest publiczny?
Gelwe wrote:Nie dla dorosłych.Creative wrote:Można już pobierać mody z warsztatu na steam, skoro jest publiczny?
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Workshop is public now.
Qyzdo bez mojego pozwolenia wrzucił mojego 4 moda na steamie, (jestem jego autorem) którego dałem Nefaremowi, żeby zagrał. Mało tego Qyzdo przywłaszczył go sobie, raportuje to na steamie i jeśli to nie pomoże zgłoszę to w odpowiednich placówkach.
Jeśli nie usunie w ciągu 24h:
Dodatkowo jest moja mapa ze snipera 8 misji jako dowód że to mój mod.

Jeśli nie usunie w ciągu 24h:
Ten mod który przywłaszczył sobie posiada 1 misję, 1 kampanii, a ja mam już zrobione po dwie misje z 2 kampanii.wypełnij nasz formularz roszczenia DMCA o naruszenie praw autorskich tutaj
Dodatkowo jest moja mapa ze snipera 8 misji jako dowód że to mój mod.

Last edited by Creative on Fri Dec 04, 2015 2:13 pm, edited 5 times in total.

Spamował też na forum. Dostał bana, temat wstawiłem do ukrytego działu, bo myślałem, że to jakiś wirus. Próbowałem odpalić to w wirtualce, żeby się przekonać, niestety technologia mnie pokonała, nie umiałem ściągnąć tego ze steama...
Creative czy (zgodnie z prawem.) masz papier potwierdzający twój (lub twoich współ-tworzycieli) udział w tym modzie? wiesz musisz mieć dokument. takie słowne gadki to możesz sobie w żyć wsadzić, wiesz że nikt nie ma prawa do modowania w OW?
Bohemia nie zezwoliła (chyba że do nich napiszesz z prośbą). a ty już tutaj 3 mod wypuszczasz. Ja cie zgłosiłem już do bohemi, oni zrobią z takimi łamiącymi prawa ludźmi jak ty porządek. więzienie ciebie nauczy przestrzegać prawa. >:C
Bohemia nie zezwoliła (chyba że do nich napiszesz z prośbą). a ty już tutaj 3 mod wypuszczasz. Ja cie zgłosiłem już do bohemi, oni zrobią z takimi łamiącymi prawa ludźmi jak ty porządek. więzienie ciebie nauczy przestrzegać prawa. >:C
Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)

https://trello.com/b/QkpOj7p7/nefarems-history
Ja łamie prawo? A kto zabrał mi 4 moda i wypuścił go jako swój?Xander wrote:Creative czy (zgodnie z prawem.) masz papier potwierdzający twój (lub twoich współ-tworzycieli) udział w tym modzie? wiesz musisz mieć dokument. takie słowne gadki to możesz sobie w żyć wsadzić, wiesz że nikt nie ma prawa do modowania w OW?
Dowód że to jest mój mod:

Dziwne. na workshopie nie widzę innego moda niż Free Europe. Uważam ten screen za foto montaż. posłuży screen jako dowód w sądzie, dzięki za dostarczenie dowodów że to nie twój mod.
Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)

A wiesz? Mój mod był ukryty. Przestań bronić tamtego cebulaka który wołał ode mnie 10$Xander wrote:Dziwne. na workshopie nie widzę innego moda niż Free Europe. Uważam ten screen za foto montaż. posłuży screen jako dowód w sądzie, dzięki za dostarczenie dowodów że to nie twój mod.

Dziwne że trzyma go razem z moimi modami, zobacz datę wrzucenia FE.

Creative dziwne, tworzysz kupę gówna, kładziesz na półce i jesteś z tego gówna dumny, potem ktoś Ci zabierze gówno i robisz aferę większą niż politycy. bo ktoś Cb strolował że to niby jego gówno XD
nikt nie jest w stanie, stworzyć czegoś takiego, jak ty, nikt nie jest na tyle ułomny, by wymyślić te dialogi, i nikt nie jest na tyle głupi, aby pisać na forum "jaka jest komenda, że po śmierci kogoś coś się wykonuje). naprawdę. przestań.
nikt nie jest w stanie, stworzyć czegoś takiego, jak ty, nikt nie jest na tyle ułomny, by wymyślić te dialogi, i nikt nie jest na tyle głupi, aby pisać na forum "jaka jest komenda, że po śmierci kogoś coś się wykonuje). naprawdę. przestań.

Widać ze FE to mój mod, ale moda dałem nefaremowi a od nefarema wziął ten Qyzdo i wrzucił na steama jako swój.Xander wrote:Creative dziwne, tworzysz kupę gówna, kładziesz na półce i jesteś z tego gówna dumny, potem ktoś Ci zabierze gówno i robisz aferę większą niż politycy. bo ktoś Cb strolował że to niby jego gówno XD
Moda on wrzucił wczoraj z 1 misją 1 kampanii, a ja mam teraz 2 kampanie po 2 misje

Bottom line is your 2nd image is a complete fake. When you make Fake images to try and prove that you made something you lose ALL TRUST.
No one will believe you when you make fake images.
I honestly have no clue if you made it or not. All i know is that people who make stuff and their work is stolen don't resort to making fake images.
No one will believe you when you make fake images.
I honestly have no clue if you made it or not. All i know is that people who make stuff and their work is stolen don't resort to making fake images.
- Stu
OWSupport
OWSupport