Dyskusja Na temat turnieju
- Witcher
- Soldier level 7
- Контактная информация:
Re: Dyskusja Na temat turnieju
Zawsze to jakaś awangarda, Antonio już wygrywał turnieje dajmy szanse innym na mistrzostwo. 

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
Moje zdanie już znacie. Gothuk to jak?
EDIT: Skoro Gothuk nie napisał nic konkretnego. Podejmuje ostateczna decyzje. Walkę wygrywa Rutek.
EDIT: Skoro Gothuk nie napisał nic konkretnego. Podejmuje ostateczna decyzje. Walkę wygrywa Rutek.
Mogl, nie znasz potegi rosyjskich Bugow.***Antonio wrote:Mogl, nie znasz potegi rosji.
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Контактная информация:
No i jak z tym turniejem? Mija tydzien i cos nic sie nie dzieje? Czy po prostu brak update na forum?
Niestety nic sie nie dzieje. Potwierdzone przez samych uczestnikow. Organizator pewnie tez wie xD
Czekam na reakcję uczestników ale nie widzę aby im zależało na tym turnieju. Piszą do mnie jedynie postronni, a główni zainteresowani mają to w du**e i czekają na mój ruch. Cóż, tak było cały turniej. Ciągnąłem go jak tylko mogłem. Spamowałem gg uczestników, umawiałem wręcz na siłę na pojedynki. Tylko po to aby ten turniej się toczył. Ale ileż można? Myślałem, że w fazie pucharowej sytuacja się zmieni. Nie zmieniła się, jest wręcz nawet gorsza.
Wnioski? Ta scena nie chcę (nie potrzebuję turniejów). Większość graczy jest leniwa i czeka tylko na gotowe. Może jak by nagrodą główną było 1000 zł sytuacja była by inna, nie wiem.
Ale faktem jest, że turniej Pomka tak naprawdę "o nic" przebiegał o wiele bardziej sprawnie. Ludzie sami umawiali się na swoje walki i grali. Nie potrzebowali dodatkowej zachęty, no może prócz małych wyjątków ale zawsze pojawią się jacyś malkontenci. Tak też było za czasów turniejów na Original War Tournaments, AOW, czy nawet podczas turniejów klanowych których sam zorganizowałem ze 3.
To tylko pokazuję w jakim miejscu stoi ta scena. Bo jeżeli gracze nic od siebie nie dają w życie sceny. To taka scena prędzej czy później, nawet przy największych staraniach moderów, adminów czy pojedynczych ludzi, umrze.
A dla kogo są organizowane tego typu przedsięwzięcia? Dla adminów? Organizatorów? NIE!
Dla graczy! Graczy którzy tworzą życie sceny i są jej głównym ogniwem i silnikiem napędowym. BEZ NICH SCENY NIE MA!
Dlatego co ja mogę więcej zrobić? Wyznaczę terminy walk na niedzielę i mają grać i tyle...
Wnioski? Ta scena nie chcę (nie potrzebuję turniejów). Większość graczy jest leniwa i czeka tylko na gotowe. Może jak by nagrodą główną było 1000 zł sytuacja była by inna, nie wiem.
Ale faktem jest, że turniej Pomka tak naprawdę "o nic" przebiegał o wiele bardziej sprawnie. Ludzie sami umawiali się na swoje walki i grali. Nie potrzebowali dodatkowej zachęty, no może prócz małych wyjątków ale zawsze pojawią się jacyś malkontenci. Tak też było za czasów turniejów na Original War Tournaments, AOW, czy nawet podczas turniejów klanowych których sam zorganizowałem ze 3.
To tylko pokazuję w jakim miejscu stoi ta scena. Bo jeżeli gracze nic od siebie nie dają w życie sceny. To taka scena prędzej czy później, nawet przy największych staraniach moderów, adminów czy pojedynczych ludzi, umrze.
A dla kogo są organizowane tego typu przedsięwzięcia? Dla adminów? Organizatorów? NIE!
Dla graczy! Graczy którzy tworzą życie sceny i są jej głównym ogniwem i silnikiem napędowym. BEZ NICH SCENY NIE MA!
Dlatego co ja mogę więcej zrobić? Wyznaczę terminy walk na niedzielę i mają grać i tyle...
Za OWT nie było wcale lepiej...
Szczególnie jak ty je prowadziłeś ^^Anarchy wrote:Za OWT nie było wcale lepiej...
No właśnie, prowadziłem, więc wiem.
Walka półfinalowa MatrixD vs Lazarus odbyla sie bezczelnie gdyz dostalem wiadomosc 2 godziny przed walka na dodatek nie bylo mnie w domu przychodze o 15 a tu juz wiadomosc ze przegralem...
Chcialbym podziekowac organizatorowi za takie informacje...

Mart napisał:
Chcialbym podziekowac organizatorowi za takie informacje...
Mart napisał:
No własnie w ten sposob przepchales swojego gracza z ktorego mozesz byc teraz dumny...że chcę przepchać jakiegoś gracza.
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Napisałem do was dzień przed. Nie wiem jakim cudem tego nie odczytałeś.
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Контактная информация:
Ej dobra, poniewaz zaraz zacznie sie obrzucanie sie nawzajem gownami to ja wstapie tutaj i zaproponuje: umowcie sie na ta walke jeszcze raz tutaj na forum w tym temacie tak zeby kazdy widzial i potem nie bylo be ze cos tam nie wiedzialem bo tu i tego. Potem ja grajcie. Jak ktos sie nie stawi na umawiana walke na forum to wtedy walkower i proste.
- Lazarus
- Soldier level 4
- Контактная информация:
Jakoś ja się stawiłem mimo tego, że wiadomość przeczytałem w nocy i byłem podpity, wstałem i grałem na kacu.

- FreedomFighter
- Soldier level 3
Bo siedzisz caly czas przed kompem? I nie przeszkadza ci, kiedy przyjdzie info...Lazarus wrote:Jakoś ja się stawiłem mimo tego, że wiadomość przeczytałem w nocy i byłem podpity, wstałem i grałem na kacu.
Gralem z toba w tym turnieju i wiem, jak wyglada twoje zaangazowanie w rozegranie walki, zadnego odzewu, zero. Mimo ze pisalem do ciebie kilka razy, aby miec to jak najszybciej z glowy, ty nie raczyles nawet odpisac... W koncu wyszlo na to, ze Mart musial nas zczapic i "zmusic" do gry. W tym przypadku pewnie bylo tak samo, pewnie nawet nie wklepales nr gg przeciwnika...
EDIT:
Co do przytoczonej wypowiedzi: zapomniales dodac, ze nie miales pradu, musiales odpalic agregat, a w wiosce obok bylo trzesienie ziemi.

- Lazarus
- Soldier level 4
- Контактная информация:
W przeciwieństwie co do niektórych mam inne zajęcia niż siedzenie przed komputerem, ponad miesiąc nie gram aktywnie na ow, a gdy termin był wyznaczony stawiłem się i skopałem ci dupę w 18 min.FreedomFighter wrote:Bo siedzisz caly czas przed kompem? I nie przeszkadza ci, kiedy przyjdzie info... Gralem z toba w tym turnieju i wiem, jak wyglada twoje zaangazowanie w rozegranie walki, zadnego odzewu, zero. Mimo ze pisalem do ciebie kilka razy, aby miec to jak najszybciej z glowy, ty nie raczyles nawet odpisac...
A co do powtarzania walki, dlaczego nikt nie płakał jak matrix dostał walkowera z Pamelem? Może Pamel też nie wiedział o tej walce, wyjechał, zapił się i spał w rowie? Jakoś to nikogo to nie obchodziło, nikt nie jęczał na forum, może czas dorosnąć?
To że matrix się nie stawił na walkę to czysta prowokacja w celu wywołania niepotrzebnej dyskusji i wyśmiania organizatora.
Dowód? Proszę bardzo:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Jeśli ktoś nie wierzy w autentyczność loga niech admini udostępnią swój.