I dodanie misji to nie "poprawki" - to po prostu rozbudowa. W dodatku misje, które zostały opublikowane są w 100% kompletne. I dopóki nie dodamy (Nefarem doda) kolejnych, mod JEST w 100% kompletny.
Модератор: Newswriters
Super, dzięki na taki news liczyłemNefarem pisze:5 misja jest gotowa do testów i ostatnich szlifów.
Niech Ci będzieAntitheus pisze:Brak słów. Creative wie wszystko lepiej od nas
I dodanie misji to nie "poprawki" - to po prostu rozbudowa. W dodatku misje, które zostały opublikowane są w 100% kompletne. I dopóki nie dodamy (Nefarem doda) kolejnych, mod JEST w 100% kompletny.
Czyli nie będzie 5 misji?Nefarem pisze:Range check error przelał czarę goryczy.
Przyjęte do wiadomości.nadwrazliwosc_zebow pisze:Nie wiem, czy to jest wątek do zgłaszania uwag do moda, najwyżej przeniesiecie.
Otóż, powinniście zrobić coś z... małpami. Odpalam moda pierwszy raz wczoraj, więc chcę obejrzeć dialogi w całości. I od razu po przejściu przez EONa moją postać zaczyna tłuc jakiś wykokszony małpolud. Do tego stopnia, że kończy się filmik, a ja zostaję z jednym człowiekiem na czerwonym pasku... Odpalam jeszcze raz, przewijam tym razem dialog, i słyszę że gdzieś w okolicy małpa znowu kogoś tłucze. Znajduję naukowca, też już na czerwonym pasku, 2:0 dla małpy. Dopiero za trzecim razem mogłem tak naprawdę zacząć grać :/
Jesteś ;< mogłeś mówić mi wcześniej, że wypuściłeś kilka wersji tejże misji. Akurat z tego, co widziałem to ta wersja, którą mamy wygląda świetnie - przynajmniej pod względem fabuły i konstrukcji mapy. Dialogi już zdążyłem poprawić - tak więc ortografia i składnia jest ok - może pozostanie jeszcze jakaś niedopieszczona interpunkcja. Postaci postaciami - dasz znać. Byle tylko poradzić coś z range check errorem bo nie wiemy skąd się mógł on tu wziąćLesio pisze:Panowie nie chcę być ch**em
6.932.321314.23213213Creative pisze:Która będzie wersja tej misji?