Gram z mamą na innych kontach w ow u niej w zemście nie może załadować następnej misji, przy klikaniu następna misja jest ikona krzyża i występuje error. Zobaczę czy mam to samo u siebie.
PS. Mam najnowszego pacza.
Nie może wczytać następnej misji
Re: Nie może wczytać następnej misji
A jaka treść błędu?
- Antitheus
- Kung Führer
- Контактная информация:
To, że OW wysypuje się czasami podczas klikania "następna misja" to nic nowego. Po zakończonej misji spróbuj wyjść do menu i stamtąd odpalić kolejną misję. Jeśli wciąż nie zadziała - polecam pełny reinstall gry.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- kurzel131
- Soldier level 4
- Контактная информация:
Misja nie została zapisana, treści nie znam, ja u siebie nie miałem tego problemu i teraz się zacznę bawić z syberytem. Widocznie problem tkwił w skrypcie bo jej frank zginął i nikt jej nie dał zwiadu, a do małpy zarywała witney.
- Antitheus
- Kung Führer
- Контактная информация:
To nie powinno być problemem. Gra ma "kilka różnych scenariuszy" w zależności od tego, kto nam przeżyje. Po prostu spróbować skończyć misję jeszcze raz - jeśli nie działa spróbować wgrać od nowa odpowiedni .owp misji w Disc2 - jeśli wciąż nie działa reinstall gry lub wgrać savy z profilu wraz z ErrrorLogiem na OWS .
Twarda metoda a'la Microsoft ale być może da jakiś efekt.
Twarda metoda a'la Microsoft ale być może da jakiś efekt.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Nefarem
- MODbase Moderator
Range check error ;>
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler: