Problemy z Orginal War
-
- Soldier level 0
Problemy z Orginal War
Siemka mam pewien problem z grą. Mam ją na płycie lecz płyta ma już troche lat i się porysowała chcialem ją dzisiaj zainstalować i niestety nie czyta mi 1 pliku i przerywa się w połowie instalowania tym plikiem jest data1.owp dało by rade coś z tym zrobć? Liczę na szybko odpowiedź
- Serpent
- Soldier level 10
- Контактная информация:
Re: Problemy z Orginal War
Kupić grę na steam za kilka zł.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
-
- Soldier level 0
Właśnie niema za co a po co kupować jak można coś z tym zrobić bo mam 2 płyty 2 w bardzo dobrym stanie i tutaj chodzi o to że mi nie z 1 nie czyta tylko 1 pliku wszystkie inne czyta dobrze
Skąd wiesz że inne czyta dobrze skoro (z tego co wiem) data.owp instalują się chronologicznie?
Sprawdź czy płyta nie jest porysowana oraz spróbuj użyć programów do odzyskiwania/naprawiania danych ma płycie.
Sprawdź czy płyta nie jest porysowana oraz spróbuj użyć programów do odzyskiwania/naprawiania danych ma płycie.
Creative pisze:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative pisze: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
-
- Soldier level 6
- Контактная информация:
Z porysowaną płytą nic nie zrobisz, zostaje tylko regeneracja ale taniej wyjdzie kupić na steamie/allegro, to tylko parę zeta, zrób mamie śniadanie jutro do łóżka i masz to jak w banku 

-
- Soldier level 0
Nawet jak zarobie to niechce mi sie jechac do miasta po psc wiec to nieam sensu ;P a tą płyte to zaraz naprawie 

Ostatnio zmieniony sob lip 18, 2015 6:53 pm przez adrian9105, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Soldier level 0
Otóż Gelwe wiem bo wszystkie inne pliki można skopiować tylko nie data1.owp. Tak właśnie sprawdzam czy inne działają. A instalowanie to jeżeli mial bym samo data1.owp dało by się zrobić ponieważ to również skanuje czy są juz jakieś pliki potrzebne więc dało by rade reszte zainstalowaćGelwe pisze:Skąd wiesz że inne czyta dobrze skoro (z tego co wiem) data.owp instalują się chronologicznie?
-
- Soldier level 6
- Контактная информация:
Skoro tak to może Ci ktoś wysłać ten nieszczęsny plik, ja mam wsiowy upload 50kb/s więc odpadam.
-
- Soldier level 0
Ci powiem że zależy mi na tej grze więc ja sobie ją kupie bo hajsiwo juz mam
ale to już później bo narazie to niema okazji ale jeżeli ktoś byłby tak wspaniałomyśnly to też bym nie odmówił
. Kurde czytam teraz troche o tym i tak sie napaliłem że zaraz coś z tym zrobie i bd grał bo już wytrzymać niemoge ;-;

- Antitheus
- Kung Führer
- Контактная информация:
Data1 to główna paczka gry. Najlepiej poczekać na promocję i kupić grę za grosze. Teraz do niedawna OW było w bundlu za min 1$ - razem z Armą i UFO.
Spróbuj przekopiować pliki na dysk - ja tak kiedyś "naprawiałem" płyty - sporo cierpliwości, ściereczka do czyszczenia i kopiuj do skutku.
Spróbuj przekopiować pliki na dysk - ja tak kiedyś "naprawiałem" płyty - sporo cierpliwości, ściereczka do czyszczenia i kopiuj do skutku.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
-
- Soldier level 0
To jest tak kiedyś też miałem ten problem też sie tak napaliłem później mi troche przeszło i udało się zainstalować nie wiem jak ale poprostu włączyłem setup i sie udało a teraz chyba 15 razy instalowalem i nic ;-;. Przejdzie mi i zainstaluje tzw. złośliwość rzeczy martwych 

-
- Soldier level 0
Haaa Mam 
widzimy sie na mp

widzimy sie na mp